lauantai 19. marraskuuta 2011

Syöttötuolissa hymyissä suin

Kotiin en ole vielä saanut syöttötuolia hankittua, mutta sellainen on suurenaa haaveena saada ja pian. Kirpputoreilta ei ole löytynyt ainuttakaan eikä kellään tuttavallakaan ole sattunut tietääkseni olemaan yhtään ylimääräistä. Tietääkös joku mistä niitä saisi halvalla, jos uutena aikoisi ostaa? 

Pikkuinen tykkää mielettömästi syöttötuolissa istuskella, ihmetellä ympärill tapahtuvia asioita, naureskella ihmisille ja heitellä tavaroita pöydältä lattialle. Onhan se nyt ihanaa päästä istumaan isin ja äidin vierelle ruokapöydän äärelle. Hymy on mitä mahtavin ja juttuakin riittää. Mikäs sen hauskempaa olisi, kuin äidin servetin repiminen, puhelimen suuhun pistäminen tai tutin lattialle tiputtaminen. 





Itsellä on ainakin sellainen tunne, että nyt kun pikkuinen osaa jo itsenäisesti istuskella on esimerkiksi ulos, vaikkapa kauppaan, pitkälle kävelyreissulle tai ravintolaan lähteminen paljon helpompaa. Ravintolassa pääsee istumaan omaan tuoliin, mikä on kätevää niin pikkuiselle, kuin äidillekkin. Jos pikkuinen esimerkiksi herää päiväunilta  kesken kävelyreissulla, voin kopan nostaa vaunujen alle ja eikun selkänoja istuimesta ylös ja dadaa rattaat ovat valmiina. Sieltä on mukava hereillä ollessa kasella ympärillä tapahtuvaa, eikä kyllästytä niin nopeasti, kuin vaunuissa makaaminen.


1 kommentti:

  1. voiku söpöjä kuvia :))

    http://thelittlenotebook2.blogspot.com/

    VastaaPoista