lauantai 5. marraskuuta 2011

Pikkuisen perheemme kuulumisia

Ihanan rauhallista ja tunnelmallista pyhäpäivää kaikille!

Tänään ollaan vietetty ihana kotipäivä koko perheen voimin. Aamulla hesaria lueskellessa, päivällä shkrekin uusinta elokuvaa katsellen. Joka oli muuten todella hyvä. Piristi kummasti mieltä.

Pikkuinenkin nukahti juuri päiväunille ja uunissa muhisee karjalanpaisti.

Viime aikoina meillä on nukuttu hieman tavallista huonommin. Tuntuu, että pikkuisen hammas on puhkeamaisillaan, kun jatkuvasti hamuaa esineitä suuhunsa, välillä erittäin hyökkäävälläkin otteella. Oikeassa yläkulmassa on nähtävissä pieni nyppylä, ensimmäisen hampaan alku. Pikku reppana. Toinen syy on ollut tukkoinen nenä. Muutaman kerran käytiin vesihöytyä hengittämässä. Onneksi nyt pikkuisen olo on helpottanut ja parissa päivässä tukkoinen nenäkin hävisi.

Vime yö nukuttiin siis pitkästä aikaa hyvin. Nukuttelin siinä pikkuista päätä hellästi silittäen ja kun pikkuinen oli nukahtanut, hain itselleni lämpimän kupin hunajaista teetä ja kömmin takaisin sänkyyn Narnian maailmaan uppoutuneena. Muutamaan otteeseen pikkuisen silmät aukesivat äidin käännellessä sivuja, mutta lopulta sai taas unen päästä kiinni ja heräsi ensimmäiselle yösyönnille vasta puolen viiden aikaan aamuyöstä. Se on jo jotain. Meillä ei vielä niin pitkiin yöuniine olekkaan totuttu.

Niin ja olen vihdoinkin saanut hankittua sen mekon poikaystäväni veljen häihin. Päästiinpäs siitäkin stressistä. Monesti heräsin yölläkin miettimään, että mitä ihmettä voisin laitan päälle. Tuntuu, kuin suuri taakka olisi pudonnut harteilta ja nyt voi iloisin mielin odotella ensi viikon häitä.

Häät ovat siis ensi perjantaina syksyisessä Suomenlinnassa. Torstaina olisi siis tarkoitus jälleen lähteä ajelemaan kohti Helsinkiä. Enkä malta odottaa. Olen jo niin innoissani tulevista häistä. Niistä tulee varmasti ikimuistoiset ja ihanat häät. Ja vielä upeaakin upeammassa Suomenlinnassa.

Pikkuinen jää perjantaiksi mummille, eli omalle äidilleni hoitoon. Päästään siis poikaystäväni kanssa ensimmäistä kertaa koko illaksi kahdestaan ulos. Sekin on aika ihanaa.

Tarkoitus olisi tulla Helsingin reissulta takaisin sunnuntai-tiistai välisenä aikana. Ehkä mielummin ennen tiistaita, koska poikaystävällä olisi silloin töitä ja meillä olisi muskaripäivä tiedossa. Mutta pitääpäs miettiä, että istuakko koko päivä autossa sunnuntaina, kun on isänpäivä, vai maanantaina, kun on omat synttärini. Saa nähdä, miten käy. Luultavasti maanantaina, koska isänpäivä olisi kiva viettää Helsingissä, ehkäpä käydä jossain syömässä oikein kunnon isänpäivälounas yhdessä perheen kanssa.

Ensi viikkoa odotellessa






Toivottaen:

Meidän Oma Freaky Saturday Family

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti