tiistai 22. marraskuuta 2011

Syöttötuoli kun saatiin

Näin se puoli vuotta on sitten vierähtänyt. Pikkuinen täytti eilen 6kk. Vastahan tässä kevään ensimmäisten lintujen lauluista nautiskeltiin, odoteltiin yhteistä ensimmäistä vauvakesää. Ja nyt sitten keittiössä tuoksuukin jouluinen kanelin tuoksu. Niin se aika vain vierähtää. Jouluunkaan ei ole enää kuin muutamia viikkoja.

Tässä pätkä, minkä olin eilen aamulla kirjoittanut vauvakirjaan:

"Oma pikkuisemme on nyt 6kk. Isi lähti juuri töihin ja täällä meillä on ihanan jouluinen tunnelma. Lunta on maassa ja ikkunalla valaisee joulukynttelikkö. Pikkuinen leikiskelee lelukaaren alla, käätyillen ja vääntyillen suuntaan jos toiseen, koittaen kurottautua kaikkeen lähellä olevaan. Ja itse asiassa juuri hetki sitten kääntyi ensimmäisiä kertoja mahalleen yrittäessään saada tampuriinin käsiinsä. Ja nyt aamupuurolle ja sitten mars mars talviseen säähän"


Niin ja tänään saatiin se syöttötuoli. Vihdoin ja viimein. Eilen istuskelin sattumalta juuri koneella, kun huomasin paikallisella nettikirpputorille ilmestyneen ilmoituksen ylimääräisestä syöttötuolista. Kyseessä oli Hauck Alphan vaalea syöttötuoli. Selailin kyseisen syöttötuolin kuvia ja käyttökokemuksia netistä ja tuntui, että kyseessä on laadultaan ja käytännöllisyydeltään hyvö syöttötuoli pikkuisellemme. Vaikka olinkin alunperin ajatellut hankkia hieman eri mallisen tuolin, päädyin kuitenkin tuohon myynnissä olevaan, joten varasin sen samantien.





Ja rakastuimme siihen samantien. Se on erittäin sisitissä kunnossa ollekaseen ollut kovassa käytössä jo monet vuodet. Siinä voi säätää korkeutta helposti ja se on sen mallinen, että siinä pikkuinen mahtuupi viihtyä useammankin vuode. Ja hintakaan ei ollut paha. Huimat 30e noin hyvästä syöttötuolista oli oikea aarrelöytö. Kyllä äiti on nyt tyytyväinen.

Pikkuinenkin näytti hurjasti viihtyvän syöttötuolissa. Naureskeli ja ihmetteli maailman menoa. Itse samalla leivoskelin omenapiirakkaa iltapalaksi ja pikkuinen heitteli omia leluja alas pöydätä ihmetellen, mihin ne oikein katosivat.

1 kommentti:

  1. Voi miten ihania kuvia pikkuisesta Elmu Velmusta ! Ikävä vaan kasvaa !

    VastaaPoista