tiistai 8. marraskuuta 2011

Neuvolassa

Aamulla jäi aamukahvittelu lyhyeen, kun tuli kiire lähteä neuvolaan rokotettavaksi. Eikä se lähteminen enää niin nopeasti sujukkaan. Ensin pitää itse laittautua ja pukea, jonka jäleen vielä pikkuiselle vaatteet, villasukat, lämmin pitkähihanen, puku päälle, kengät jalkaan, pipo päähän ja aivan liian isot hanskat käteen.

Kauan odotettu vaaterumpa on alkanut.

Aluksi pikkuinen naureskeli, kun äidin kanssa odotushuoneessa tutkiskeltiin lelulaatikon sisältöä, kunnes neuvolatäti kutsuikin jo huoneeseen ja ei aikaakaan, kun pikkuinen alkoi vierastamaan ja itku alkoi. Onneksi äidin syli oli pelastamassa.

Painoa oli 8,500kg
Pituutta 69cm

Edelleen hyvin kasvava poika, pituus hieman keskikäyrän yläpuoella

Sitten olikin rokotusten vuoro. Äitiä taisi taas jännittää enemmän kun pikkuista. Sydäntä riipaisi, kun näin piikun hiljalleen lähestyvän kohti, seuraavana hetkenä pikkuisella naama punaisena, itkua huutaen. Äidin pikkuinen oli onneksi tapansa mukaan erittäin reipas ja rauhoittuikin hetken itkettyä. Kiltisti jaksoi kaikki kolme rokotetta. Reipas kun on.

Neuvolassa ehdotettiin myös aamupuuron syönnin aloittamista. Eli aamulla kaurapuuroa ja päivälliseksi soseita. Saa nähdä miten onnistuu ja mitenkäs se puuro pikkuiselle maistuu.

Niin ja tänään kurottautui pikkuisen jalka ensimmäistä kertaa suuhun. Taisi olla maistuva sukka.


3 kommenttia:

 1. Seuraava rokotus taitaa ollakin vasta 1v neuvolassa, onneksi koska sydäntäsärkeväähän se on kun omaa rakasta sattuu. Onneksi ne ei muistele sitä pitkään. Ai teilläkin jo vierastetaan, onko vierastettu jo pitkäänkin? Meillä tais olla jo 4kk iässä ja tuntuu vaan pahenevan, tosin se riippuu hirveesti ketä pitää vierastaa ja ketä ei. Soseet, nams! Multa on tulossa lähipäivinä "mitä meillä syödään" toivottavasti saat jonkun vinkin sieltä. Kaunis Tutan puku pojalla!

  VastaaPoista
 2. Tuo omppupuku on jotain NIIIIN söpöä! Pitääpä meijän pojullekki metsästää jostain ;)

  VastaaPoista
 3. -N- : Kyllä, vuoden ikäisenä on seuraava rokotus, huh, reilu puoli vuotta seraavaan koetukseen :D

  Ja vierastettu on meillä jo myös n.4kk lähtien. Aika aikasessa vaiheessa se meilläkin alkoi ja joitain ihmisiä, sukulaisia vierastaa hurjasti, itkee vain suu mutrulla ja joidenkin kanssa taas juttelee ja höpöttelee samantien :D ihan siis riippuen henkilöstä ja pikkuisen omasta virkeystilasta :)

  höpsö: Kiitos, kävin sen eilen kaupasta metsästämässä, ihanan lämmin hupullinen kotiasu :D JA kiitos ^^

  VastaaPoista