lauantai 19. marraskuuta 2011

Kun olimme Suomenlinnassa

Viime viikon perjantaina, eli reilu viikko sitten olimme Suomenlinnassa vieraina upeissa hääjuhlissa. Vihkiminen alkoi klo 15.00 Suomenlinnan tuomiokirkossa, mutta me saavuimme paikalle jo yhden lautalla auttamaan viime hetken järjestelyissä ja jakamaan jännitystä yhdessä morsiamen ja sulhasen kanssa. 

Oli ihanaa päästä pitkästä aikaan ihastelemaan Suomenlinnan vanhoja rakennuksia, mukulakivisiä teitä ja upeita linnakkeita. Taisin olla päiväkodissa, kun olen viimeksi Suomenlinnassa käynyt. Siitäkään ei ole mieleen jäänyt juuri muuta, kuin hämärä muistikuva isosta mustasta tykistä. 










Ennen vihkimistä kävimme laittamassa parit opastekyltit kävelymatkan varrelle, jotta vieraat varmasti löytäisivät kirkolta juhlapaikalle. Lähdimme siis käppäilemää kohti juhlapaikkaa ja sen löydettyä lähdimme takaisin kirkolle, matkalla asettaen opastekyltit paikoille. Paikkoihin, joissa tuli sellainen olo, että ööö mihin suuntaan sitten seuraavaksi pitäisi mennä?


Saimme ensimmäisen kytin asetettua juhlapaikan lähettyville.



Ja toisen veimme rantaan. Kun homma oli hoidettu päästiin takaisin kirkolle odottamaan ihanien häiden alkamista. Ja kyllä, kaikki häävieraat löysivät juhlapaikalle.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti