keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Äitille lapaset & vauvalle puuroa

Eilen käytiin pikkuisen kanssa iltakävelyllä postista hakemassa ensimmäinen jouluinen paketti. Eräs ystäväni Virosta oli lähettänyt pikkuiselle ihanan ja pehmeän joulutonttu puvun makoisan pähkinäsuklaan kera. My first christmas. Voin niin kuvitella pikkuiselle tuon puvun päälle ja tonttulakin päähän. 

Pitääpäs järjestää omat pikkujoulut ja pian pipareita leipoen ja glögiä maistellen.Itse olen viime aikoina yrittänyt opetella ja kehitellä virkkaustaitojani ihanan neulovirkkaakudo jämälangoista - kirjan parissa. Tarkoituksena olisi joitakin joulukoritsteita saada väsättyä. Saapas nähdä miten onnistuu. Vain mielikuvitus on rajana.

Tällä hetkellä aloitin myös uusien lapasten neulomisen, siinä vasta hyvää matkapuuhaa huomisen pitkälle ajomatkalle. Huomenna startataan auto kohti Helsinkiä ja sanotaan viikonlopuksi hei hei Pohjois-Savolle.

Niin ja sain juuri pakattua isänpäivälahjan JEEE. Enpäs kerrokkaan vielä mikä se on, ihan vain varmuuden vuoksi..


Koitettiin myös aamulla syödä muutaman lusikallisen kaurapuuroa. Keitin sen ja vielä sen lisäksi sekottelin ja survoin, mutta kuitenkin meidän ensimmäinen puurokokeilu päätyi lopulta paidalle. Ei pysynyt sisällä, enkä halunnut väkisin uudestaan samantien kokeilla, joten hetken päästä annoin porkkanaperuna sosetta korvaavaksi aamuruuaksi. Ilapäivällä voitaisiin maissia taas maistella ja ehkäpä annetaan kaurapuurolle huomenna uusi mahdollisuus. 

Pitäisiköhän harkita erillisten vauvakaurapuurojen kokeilemista?


Mutta nyt ulos kävelylle. Ihana ensimmäinen pakkaspäivä ja valokuvauksellisen kaunis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti