sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Pikaiset kuulumiset

Pikkumiehestä tai pienen perheemme seikkailuistamme ei olekkaan kuulunut mitään tällä blogissa pitkään aikaan. Ollemme olleet tai tarkemmin sanottua ollaan edelleen reissun päällä. Blogia olen kirjoitellut, mutta en vielä tekstejä julkaissut...niitä sitten kuvien kera kunhan päästään takaisin kotiin Pohjoisen Savon auringon alle. Tarkoituksena olisi tiistaina pakata auto ja hyvästellä pääkaupunkiseutu.

Tähän mennessä ollaan seikkailtu Espoossa, tapailu kavereita, kierrelty Helsinkiä, matkailtu laivalla Tallinnaan, vietetty ihania hetkiä vanhassa kaupungissa.....ja mitäs vielä. Paljon on tullut seikkailtua pikkuisen kanssa ympäri ämpäri. Kohta kahden viikon reissailu on ohi ja päästään rauhouittumaan kotisohvalle. Pikkuinenkin pääsee hetkeksi henkähtämään jatkuvasta reissaamisesta paikasta toiseen..

NIIN ja pitää vielä mainita se, että pikkumies kierrähti tänään ensimmäisen kerran ja teki sen vielä meiltä salaa. Olimme juuri kylässä poikaystäväni veljen luona, kun pikkuinen oli kierrähtänyt mahallaan ollessaan selälleen. Se tapahtui niin nopeasti, että kukaan meistä ei sitä huomannut. Taidettiin juuri yhdessä ihailla upeita huonekasveja, kun yhtäkkiä joku makasikin selällään sohvalla nyrkki suussa. Oli siinä kyllä ihmettelemistä. Koko illan olen pähkäillyt, että mitenköhän se kierrähti ja mitenköhän se tapahtui, olikohan se vahinko...ja ja sitä rataa. Äidin ylpeydenaihe.

Mutta palaillaan pian matkakertomusten kera :)

Love Kzzkzz

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti