perjantai 21. lokakuuta 2011

Postcrossing

Pikkuinen sai tänään esimmäiset ruokalaput mummilta postista. Ihania ovat. Niitä päästään nyt kokeilemaan, kun aloitetaan soseiden syönti. Viikonloppuna luvassa kokeulukerta numero yksi. Perunalla ollaan päätetty lähteä liikenteeseen. Saas nähä miltä se ensimmäinen lusikallinen maistuu.

Muutama viikko sitten saatiin myös pikkuisen ihka ensimmäinen auto. Ja vielä hieno sellainen. Kyllä kelpaa tällä puu autolla prömistellä lattialla kuvitteellisia ajoratoja pitkin.

Ja itse olen taas hurahtanut postikortteihin. Sekä niiden lähettämiseen, että niiden askartelemiseen. Tänään kauppareissulla nappasin mukaani viitisen uutta postikorttia, jotka aijon lähettää maailmalle postcrossingin kautta. Olen ollut tässä harrastuksessa mukana nyt vähän yli vuoden ja voin sanoa, että on ihanaa tulla kotiin, kun postiluukusta voi kurkistaa kortti Austraalian aavikoilta, Saksan maaseudulta tai Kiinan suurkaupungista. Jääkaappi on jo moneen kertaan sommiteltu uudestaan mitä eksoottisimmilla korteilla. Viimeksi tänään.


Ja omia viime päivien aikana askartelemiani kortteja. Kuvat leikattu kirjaston poistomyynnistä löydetyistä lastenkirjoista ja niihin tuunattu kehykset.

To know more - http://www.postcrossing.com/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti