keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Näille meillä naureskellaan

Mikä onkaan se, mikä saa niin äidin kuin isän herkstymään. Herkistymään niin, että tekisi mieli rutistaa pikkuista niin paljon, kuin vain mahdollista eikä koskaan enää päästäisi irti. Tietenkin oman pienokaisen hellyyttävä nauru. Arkeen ei voi mahtua ainuttakaan huonoa päivää, kun voi kuulla oman pienokaisen nauravan.

Mikä kaikki onkaan pikkuisen mielestä hauskaa:

- Ehdottomasti hauskinta on se, kun isi tai äiti heittelee ilmaan. Se on niin hauskaa, että se saa pikkuisen huulille leveääkin leveämmän hymyn sekä supernaurun siihen päälle

- Pitkään jo suosiossa ollut hämähäkkilaulu käsiä heiluttaen on edelleen suosiossa

- Sitten on jaloilla leikkiminen "Vuolen kavion, vuolen kavion, kaivan reikää kaivan reikää...." Tästä lorusta pikkuinen tykkää, varsinkin kun samalla kutittaa jalkapohjia. Tämä leikki leikitään useaan otteeseen päivän aikana.

- Toinen jalkaleikki on tömistelyleikki. Pikkuisen maatessa sängyllä, sitterissä tai esimerkiksi hoitopöydällä äiti tömistelee ja taputtelee pikkuisen jalkoja samalla laulaen "Yksi pieni elefantti marssi näin..."

- Kerran satuin vahingossa pikkuiselle kuiskimaan jotain ja se vasta olikin hurjan hauskaa. Välillä, kun leikkiessä alankin kuiskimaan, niin nauru raikuu. 

- Sitten se kaikista pöhköin leikki. Pikkuisen masua taputellen, vartalo heiluu kun raajoja leilutellaan ja  lauletaan "Vauvasta tehdään muussiaa vauvasta tehdään muussiiaa..." Aika hölmöltä kuulostaa tiedän, mutta hauskaa se on

-Isän ja pojan omat omituiset leikit. Ihan parhaita <3





(Kuvat kesältä)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti