torstai 29. syyskuuta 2011

Matkalla kohti etelää

Eilen suunnattiin pienelle road tripille kohti eteläistä pääkaupunkiseutua. Ollaan molemmat poikaystävän kanssa sieltä kotoisin. Meidän perheet ja ystävät asustelevat akselilla Tallinna-Espoo-Helsinki ja niiden välillä pyörimme seuraavat kaksi viikkoa. Ihan parasta päästä näkemään läheisiä ja ystäviä, viettämään aikaa vanhoissa tutuissa maisemissa. Ensimmäistä kertaa pikkuisen syntymän jälkeen. Eli yhteinen ensimmäinen matkamme ja monet ihanat ystävät pääsevät näkemään pikkuprinssiä.

Ollaan matkaa jo pitkään suunniteltu, tarkoituksena joskus syksyllä reissataan etelään ja nyt vihdoin ja viimein ollaan täällä. Tiistai aamulla vieteiin rakas liskomme hoitoon eläinkauppaan (koska sitä ei ollut tällä kertaa mahdollista ottaa matkaan...krööhmm auto niin täynnä, ettei terraario olisi millään mahtunut matkaan, vaunut pelkästään veinät koko takakontin..) ja illasta aloitettiin pakkaaminen. Eilen sitten aamupalan jälkeen pakattiin loputkin tavarat ja puolen päivän jälkeen päästiin starttaamaan auto.

Vähän yli tunti saatiin ajettua, kunnes oli pysähdyttävä ensimmäiselle abc:lle tankkaamaan niin auto, kuin pikkumies. Ja matka jatkui...pikkuinen nukkui kiltisti...välillä heräsi ihmettelemään, että missäs sitä ollaan, mutta hetken ihmeteltyä taas vaipui unten maille. Pieksämäen kohdalla sitten pysähdyttiin pidemmälle pysähdykselle ja samalla syötiin herkkulounaat...
Ja matka jatkui vielä monen monta tuntia. Perillä Espoossa, määränpäässämme oltiin vasta ilta kymmenen aikaan. Syynä tähän monet pysähdyksen sekä pikainen visiitti poikaystävän isän luona. Niin koko matkaan niin reippaasti ja urheasti jaksanut pikkuinenkin kiukustui ja väsyi loppumatkasta ja niinpä siinä tuli tehtyä monia pysähdyksiä yrittäen hyssytellä matkaan jo väsynyttä pikkuista. Mutta perille päästiin ja se on tärkeintä ja matka sujui ilman sen suurempia ongelmia.

Nyt majailen itse vanhempieni luona...pikkuinen juuri nukahti sohvalle iltaunille. Tänään ollaan vietetty rauhallista päivää. Pikkumies on vielä vähän väsymyskiukkuinen eilisestä matkasta, muttta eiköhän se siitä. Huomenna tarkoitus nähdä kavereita, kuin myös koko viikonlopun ajan :) Ihan parasta! Ja suunnitelmissa olisi ensi viikolla suunnata nokka kohti Tallinnaan, mutta saa nähtäväksi, että mikä päivä se tapahtuu.

2 kommenttia:

  1. Mun blogissa on sulle haaste :

    http://pieniihme.blogspot.com/2011/09/kakskytviis-asiaa-musta.html

    :)

    VastaaPoista