keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Kuntosalilla

Eilen käväisin ensimmäistä kertaa salilla pikkumiehen syntymän jälkeen. Kyseessä oli paikallinen naisille suunnattu kuntosalikeskus, jossa on niin tilava kuntosali, kuin erilinen venyttelyhuone ja ryhmäliikuntasali, joka tarjoaa jokaiselle päivälle muutamia erilaisia jumppaohjelmia. Kävin eilen ilmaisella tutustumiskäynnillä ja voin sanoa, että tykkäsin ja paljon.

Paikka oli siisti, tunnelmallisen kodikas ja henkilökunta ystävällistä. Ne jo yhdessä luovat lisäpotkun motivaatiolle aloittaa säännöllinen liikunta. Mutta erityisesti pidin kuntosalista, sekä erilaisista ryhmäliikunta mahdollisuuksista. Vielä plussana salilla oli tilava sauna sekä erillinen espresso kahvinkeitin, josta on múkava liikunnallisen tsemppauksen jälkeen napata rentouttava kahvi kotimatkalle. Nyt sitten on vain päätettävä, että liittyäkkö jäseneksi.

Ehdottomasti haluaisin aloittaa kuntosalilla käynnin jos vain mahdollista. Rakasin sitä paikkaa ja rakastan liikunnan tuottavaa hyvää mieltä sekä energistä oloa. Pääsisin treenaamaan lihaksia, pomppimaan hikisillä jumppatunneilla ja rentoutumaan joogatunneille. Ja mikä parasta, saisin parina iltana viikossa oman hetken, kun teen jotain ilman pikkumiestä.

Ainoa mutta kohta on se, että onko tämä kuntosalilla käynti nyt se, miten haluan vapaa-aikani käyttää. Koska minulla on pieni lapsi, ei juurikaan omaa aikaa ole ja aina jos halauaa itsenäisesti käydä jossain on oltava joku pikkuista vahtimassa ja silloinkaan en voi kauaa olla poissa johtuen imetyksestä ja suuresta ikävästä. Kysymys kuuluukin, että viettäisinkä ne muutaman vapaa-ajan hetket viikossa kuntosalilla, kun voisin esimerkiksi mennä jollekkin käsityö- tai maalauskurssille, käydä kahvilassa lueskelemassa jotain hyvää kirjaa, käydä lenkillä......miten haluaisin käyttää aikani, koska sitä ei paljoa ole. Enkä halua maksaa kuntosalikortista, jos en sielä oikeasti aijo käydä. What do you think?




2 kommenttia:

  1. No kysymys kuuluu, et mitä tekisit kaikkein mieluiten? Onks liikunta rakkain harrastus vai vieks taiteet voiton? Itehän menisin jonnekki taidekurssille ja lenkkeilisin sit muuten vaan koska sen voi tehä aina ilmasiks ja ulkoilussa saa raitista ilmaa.. Ja taidekursseilta oppis sit kaikkea uutta siistiä, jota voi sitten hyödyntää tosi paljon myöhemmin. Vaikka täällä sun blogissakin! Vaikka toi jooga kyl kuulostais tosi kivalle.. Vaikee päätös kyllä.

    VastaaPoista