perjantai 16. syyskuuta 2011

Lelujen vallankumous

Mitä enemmän pikkuinen kasvaa sitä enemmän kiinnostusta lelut herättävät. Kohta jo neljän kuukauden ikäinen pikkumies on jo sen verran kiinnostunut ympäristöstä, että osaa jo jonkun verran tarttua esineisiin (pitää niistä kiinni ja viedä ne salakavalasti suuhun) sekä seurata liikkuvaa esinettä. Jotkut lelut ovat jo tuttuja, hauskoja sekä kiinnostavia. Tässä on esimerkiksi kolme meidän pikkuisen parhaista leikkikavereista..

Lahjaksi saatu kala, joka soittaa musiikkia. Aina kun musiikin pistää soimaan katse kääntyy automaattisesti kalan suuntaan. Sitä on kiva katsella ja seurata, kun se lentelee ilmassa laulu raikaen. Ja kyseessä on tarkemmin ottaen kylpylelu, joka on nyt kerran ollut mukava kylyreissulla ja kyllä pikkuisella oli ihmettelemistä...mutta tykkäsi :D


Sitten on äidin ostama norsu purulelu, jonka toinen korva rutisee hauskasti. Hauska purulelu, jota on kiva rämpiä ja pistää suuhun.


Ja ihan paras on kaupasta mukaan saatu mursurätti. Se on ihan paras. Pehmeä riepu, johon on mukava tarttua ja se kivasti kutittaa, kun sen pistää naamalle...ihan paras rutistuslelu mitä pikkuisella on.Ja sitten vielä kun saa välillä olla mahallaan, niin koko maailma hymyilee <3
Vielä ei jaksa kovin kauaa mahallaan olla, vaikka päätä osaakin hienosti kannatella. Selältään osaa kääntyä kyljelleen ja kurkotella katselemaan olkapään taakse, mutta mahalleen siitä ei vielä ole osattu kääntyä..mutta sekin hetki tulee varmaan ihan pian.


1 kommentti:

  1. Meilläkin on tuo Mursu-Herra, Eliel rakastaa sitä. :-) Se on mukana aina, unilla ja vaunuissa.

    VastaaPoista