tiistai 6. syyskuuta 2011

Sormustettu

Tänään ollaan oltu kihloissa puoli vuotta. Se oli maaliskuinen laskiaissunnuntai, kun poikaystäväni esitti tuon maagisen kysymyksen "tulisitko vaimokseni". Paikkana oli leveän joen ylittämä silta auringon laskun aikaan. Se hetki oli täydellinen. Onnesta hehkuen, itku kurkussa vastasin myöntevästi.

Viikko kihlautumisen jälkeen päästiin kihlajaismatkalle Viron Haapsalun kylpylään. Ensimmäinen kylpylälomani ikinä...hieronta, manikyyri ja ihanaa ruokaa. Parasta matkassa oli vielä se, että Tallinnaan saavuttua meillä ei ollut tietoakaan siitä, että illalla löytäisimme itsemme Haapsalusta. Kiitos yllätysmatkasta kuuluu poikaystävän perheelle <3


Sormukseni on minulle esineistä rakkain. Ei vain siksi, että se on kihlasormukseni, vaan koska se on poikaystäväni itse takoma. Se tekee siitä ainutlaatuisen ja arvokkaan. Paras lahja mitä olen koskaan saanut enkä vaihtaisi sitä mihinkään.



2 kommenttia:

  1. Sulla on erikoinen sormus. Varmasti tosi paljon tunnearvoa, jos poikaystäväsi on ihan itse takonut! :) Mulle tulee mieleen semmoinen hämärä talli, jossa loimuaa iso valkia ja joku mies hakkaa siellä rakkaustuskissaan sormusta ja hikoilee. :)

    Onnea puolivuotis päivän johdosta! :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos ^^

    Tunnearvoa, kyllä :) Juuri sitä. Takomisesta tulee kieltämättä kieleen jokin vanha hämärähkö talli missä palaa muutama öljylamppu :D mutta tosiaan poikaystävä kävi takomiskurssin ja sielä kurssilla oli sitten salaa myös tuon sormuksen valmistanut ^^

    VastaaPoista