maanantai 2. tammikuuta 2012

Veilä hieman joulua

Vielä hieman jouluisia tunnelmia Tallinnasta.
Kuvat ovat joulupäivän kirkosta.
Tuona aamuna heräsin hieman yli kahdeksan laittautumaan, jotta varmasti keretään hyvissä ajoin kirkolle kymmeneksi. Puin, meikkasin ja söin aamupalaa ennen pikkuisen herättyä. Sen jälkeen pikkuiselle hieman aamupuuroa ja kello näyttikin jo puolta kymmentä. Sitten eikun ulkovaatteet päälle ja menoksi.

Noh niin helppoa se ei kuitenkaan ollut, nimittäin tutti oli hukkunut. Ei oltu vieläkään opittu sitä, että aina on varatutti oltava mukana. Meidän pikkuinen kun on suuri tutin ystävä. Käännettiin koko huone ympäri, tarkistettiin moneen otteeseen sängyn alunen ja kaikki tyynyt ja patjat. Tuttia vain ei löytynyt mistään. Kello lähestyi jo kymmentä ja täällä me vain ulkovaatteet päällä etsiskelemme tuttia.

Kunnes luovutimme. Ei löytynyt ei sitten millään. Kello oli jo muutaa minuuttia yli kymmenen. Lopulta päädyttiin siihen, että tilattiin taksi kirkolle ja käytiin kirkon jälkeen hakemassa kaupasta uusi tutti.  Ihanaa oli se, että ei missattu koko joulukirkkoa, olihan sekä oma äitini, että poikaystäväni äiti paikalla. 

Ja kirkon jälkeen mentiin yhdessä kakkukahveille ja ostettiin hieno uusi tutti. Loppu hyvin, kaikki hyvin.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti