tiistai 17. tammikuuta 2012

Maanantaipäivää valokuvin

 Päivä alkoi aamukahvilla, kauppareissulla ja päivälliseksi tekemälläni kalakeitolla.
 Välipalana maistui lautasellinen tomaattia, raejuustoa sekä tilliä. Uusi suosikkiyhdistelmäni. Raejuustoa ja tuoretta tilliä. Namm.
Eikä muuten kannata jättää sipsipussia lattialle. Pikkuinen oli sohvan reunalta löytänyt isin sipsipussin ja sen lattialle kaatanut. Äiti ei voinut muuta, kun kippurassa nauraa, niin huvittavalta se koko tilanne näytti.
 Tiimarin alennusmyynneiltä löytyi uusi lyhty parvekkeelle. Ihanan vihreä. Tykkäään.
 Ihanaa on myös se, että ollaan parveketta saatu hieman kodikkaammaksi, nyt kun sinne ovat ilmestyneet "uudet" tuolit. Hirveästi olisi suunnitelmia ja haaveita tuon parvekkeen suhteen. Mitä kaikkea sielä voisikaan olla. Jonkinlainen pieni pyöreä pöytä, nurkassa perhmeitä ja värikkäitä patjoja, kynttilöitä...paljon erilaisia kasveja. Toivotaan, että jokin näistä suunnitelmista toteutuisi kevään aikana.
 Olen myös hurahtanut teen juontiin. Sain joululahjaksi uuden, keraamisen teepannun ja viime Tallinnan matkalta mukaani tarttui monta erilaista, toinen toistaan ihanampaa teelajia. Niitä ollaan nyt viimeaikoina  nautiskeltu, päivässä teepannullinen-pari keitetty. Tilsin eilen nettikaupasta lisää muutamaa erilaista vihreää teetä. Toivottavasti pian pääsisi maistelemaan.
 Iltapalaleipiä breaking bad - sarjan ykköstuottarin parissa
 Pikkuinen sai uuden kirjan kirjastosta, jota pääsi illalla ihastelemaan. Aivan ihana tuo kirja. Löysin sen kirjastosta ihan sattumalta. Ihan uskomattoman ihania, juuri vauvalle mieluisia kuvia. Ehkäpä pitää tuo jostain omaksi hankkia.

3 kommenttia:

  1. Kiitos :)!
    Jees, ainakin meillä tyttö tykkää kamalasti pomppia siinä ja on tosi iloinen. Ihan kätsy keksintö ;).
    Btw, tosi söpö poika sinulla! :)

    VastaaPoista
  2. eikö tuo ole Onni ja Ilona verkkokaupasta tuo kirja? Meillä on noita katselu kuvia :P

    VastaaPoista
  3. Joo :D samaa sarjaa taitaa olla tuo kirja. Itse olen tuon kirjastosta lainannut :D
    NII ja joo meillä on kanssa Onni ja Ilona katselukortteja :D ihan parhaita! Harmi vaa, että muutaman pienokainen on jo repinyt seinältä irti :D

    VastaaPoista