keskiviikko 25. tammikuuta 2012

8kk neuvola

 Pienokainen piti tänään herätellä kahdeksan aikaan kesken makoisiten yöunien aamupuurolle, jotta kerettäisiin yhdeksäksi neuvolaan. Kuitenkin neuvolatäti oli myöhässä puolisen tuntia (kuten melkein aina?) ja kerkesimme tutkiskella yhdessä leikkihuoneen lelulaatikons sisällön moneen otteeseen. Pikkuinen pääsi jopa väähän isomman, viisivuotiaan pojan kanssa leikiskelemään ensimmäistä kertaa autoilla odotellessamme. Leikki meni niin, että isompi poika työnteli pienokaiselle hienosti autoja prummprumm ja pikkuinen taas vuorostaan heitteli niitä ympäri ämpäri lattiaa. 

Paino 9.530kg
Pituus 73.5cm

Paino on hienosti lähtenyt tasaantumaan vauvamaisesta pyöreydestä ja pituutta on edelleen hieman yli keskikäyrän. Itse ei olla mitään hirmu pitkiä kumpikaan, mutta pikkuinen on pituudessa edelleen keskikäyrien yläpuolella. Saa nähä, tuleeko meille pitkä poika. 


Muuten päivä on mennyt aika lailla kotona löhöillessä. Itselläni on ollut ollut koko päivän kuumeinen/kipeä olo, vaikka sitä kuumetta ei olekkaan. Toivottavasti ei tulisikaan. Nimittäin pienokaisen mummi tulee meille viikonloppuvierailulle, enkä millään haluaisi olla kipeänä. Toivotaan parasta.

Viikonloppua odotellessa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti