sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Tekemistähän tässä riittänee

Sitä yhtäkkiä vain aamulla herätessä tajusi, että tällä hetkellä olisi paljon asioita hoidettavana. Paljon pieniä asioita, mitä pitäisi tehdä. Asioita, joihin tulisi valmistautua. Ja asioita, joita pitäisi suunnitella.

Aloitetaanpa vaikka siitä ajankohtaisimmasta. Eli konfirmaatiosta. Ei, kyse ei ole kenenkään sukulaistytön tai perhetuttavan yläkouluikäisen pojan konfirmaatiosta. Kyllä, kyse on omasta konfirmaatiostani, joka on nyt tulevana sunnuntaina. Olen käynyt rippikouluni näin nuorena aikuisena, joka sitten huipentuu sunnuntaina järjestettävään konfirmaatioon. Tilaisuudesta tulee pienimuotoinen, vain muutamia läheisiä ihmisiä on itse kirkkotilaisuudessa mukana, mutta sen jälkeen olisi sitten mahdollinen kahvihetki täällä meillä. Ja sinne pitäisi keksiä jotain pientä naposteltavaa ja ehkäpä sitä voisi leipoa jonkinalaisen piirakan tai kakun. Pitäisi siis ennen sunnuntaita miettiä tarjoilua, saada koti siivottua edustuskuntoon sekä jännittää ja stressata tulevaa konfirmaatiota.

Toinen asia, joka täytyisi saada hoidettua on passi. Nimittäin olen varannut itselleni ja Elmulle kesäkuuksi lentoliput Irlantiin, mutta eilen huomasin järkytyksekseni, että sekä henkilökortti, että passi ovat menneet vanhaksi. Ja siinä ei nyt auta muu, kuin matkata tässä parin viikon sisällä muutamaksi päiväksi Helsinkiin tekemään passia, jotta sen kerkeisi varmasti saada ennen Irlannin matkaa. Pitäisi siis varata aika suurlähetystöön, sekä käydä tekemässä uudet passikuvat. Tällainen lisästressi ja taas kerran edestakaisin Helsinkiin matkaaminen tunutuu hieman turhauttavalta, mutta eipäs tässä ole muuta vaihtoehtoa. Ehkäpä tuossa ensi viikolla, kun konfirmaatiot sun muut on saatu hoidettua pois alta, voitaisiin Elmun kanssa hypätä junaan ja matkata Helsinkiin muutamaksi päiväksi. Vaikkakin juuri reilu viikko sitten siellä juuri oltiin.
Olisi ihanaa, jos tuon pakollisen Helsingin reissun saisi hoidettua vielä tämän kuun puolella, koska toukokuussa on tiedossa sen verran paljon kaikkea ihanaa ohjelmaa, että silloin en haluaisi minnekkään matkustella.

Toukokuussa on nimittäin vaikka mitä. Ohjelmantäytteisin kuukausi ehkä koko vuonna. Omalla tavallaan.
Toukokuun alussa on vappu, jonka jälkeen alkavat ne kauan odotetut lätkän MM-kisat (kanavapakettikin jo valmiina odottelemassa ensimmäisten matsien alkamista). Sen jälkeen onkin jo äitienpäivä ja sitä reilu viikon päästä kuukauden kohokohta, Elmun 1-vuotis syntymäpäivät. Sen jälkeen onkin tiedossa kesän odottelua ja suunnittelua, sekä Irlannin matkaan valmistautumista ja siihen kuuluvaa pakkailua.

 Lennetään Irlantiin 14 kesäkuuta ja oiskohan ollut, että 19 päivä tullaan takas. Joo, niin se taisi olla. Majoitus on varattu viideksi yöksi. Eli keretään Juhannukseksi takaisin.

Mutta nyt voisin mennä aloittelemaan hieman tuota siivous urakkaa, ennen kuin Elmu tuolla heräillee. 
Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille.!
2 kommenttia:

  1. Mua rupesi kiinnostamaan, että oletteko menossa naimisiin, vai miksi olet käynyt rippikoulun? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Naimisiin kyllä, olen toivottavasti joskus menossa, mutta en ihan vielä :) eli en käynyt riparia sen takia, että haluaisin päästä äkkiä naimisiin. Se ei ole vielä ihan ajankohtasta. Mutta kävin riparin omasta mielenkiinnostani, kun se joskus varmaisnuoruudessa jäi käymättä :) Ja olihan se kirkkohäiden mahdollisuuskin yksi riparin käymiseen motivoiva tekijä, mutta ei se oleellisin :)

      Poista