perjantai 13. huhtikuuta 2012

Perjantaipäivää iltaa vaan

Tämä päivä on ollut kaikin puolin onnistunut ja ihana päivä, vaikka onkin ollut se pelätty epäonnen päivä perjantai 13. Ulkona on ollut pitkästä aikaa lämmintä, eikä tuo pieni raikas kevätsadekkaan ole tänään haitannut. Nyt olisi aika sille uudelle kevät takille. Ja paksut villapumput voisi vaihtaa värikkäisiin sormikkaihin. Olen myös ehkä hitusen verran tottunut näihin uusiin hiuksiin, jotka kävin eilen leikkauttamassa kampaajalla parin vuoden tauon jälkeen. (Eilistä oloa kampaajalta kotiin palattua voisi kuvailla sanoilla järkyttynyt, paniikki ja ahdistus. Oli sellainen tunne, että en ikinä totu näihin lyhyisiin hiuksiin, haluun mun pitkät ja paksut hiukset takas. Mutta ne oli jo sen verran huonossa kunnosa, latvoista hapsuttaen, että en nähnyt muuta vaihtoehtoa, kun soittaa kampaajalle.) Nyt on sitten lyhyet hiukset. Ehkäpä niihin vielä tottuu. Jos tänään ne tuntuvat jo jonkin verran siedettäviltä kuin eilen, niin ehkäpä parin viikon päästä ne tuntuisivat jo omilta. Ja kyllähän ne siitä kasvaa. Kuten aina, yllättävänkin nopeasti.

Ihanaa on ollut myös se, että Elmukin on paranemaan päin. Pieni kevätflunssa on vaivannut jo parin viikon ajan, mutta nyt se näyttää olevan jo melkein tipo tiessään. Pientä yskää ja köhimistä vielä on, niin pienokaisella kuin äidilläkin, mutta toivottavasti se ei siitä enää pahenisi. 

Muita ihania tekijöitä tässä päivässä on ollut aamukahvi, ikkunalaudalla kukkivat kukat, uusi huivi, Elmun halaus ja märät pusut, Elmun pelleilyleikit peilin edessä, paperilennokin ihastelu, Nainen, jonka nimi on Natalie - kirja, filmtownin karkkipussi, uusi kanavapaketti, jolla tullaan näkemään kaikki lätkän MM-kisojen matsit ja tietenkin se paras kaikista, yhteinen illanvietto ja touhuaminen oman pienen perheen kesken.

Ihanaa alkavaa viikonloppua 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti