lauantai 28. huhtikuuta 2012

Lapsimessuilua

Käytiinpäs mekin Elmun kanssa tänään lapsimessuilemassa. Ja koska oltiin jo aikaisin aamusta hereillä, lähdettiin matkaamaan kohti messukeskusta jo kahdeksan paikkeilla, aamupuurot syöneenä ja kahvit juonneena. Mesuuskeskuskelle saavuttiin muutamia minuuttejä yli yhdeksän, juuri hetki ovien avautumisen jälkeen.

Mesuukeskusksessa pyrörittiin parisen tuntia. Käytiin kuuntelemassa yksi lasten leikki/musiikki esitys, josta Elmu tykkäsi valtavasti. Pääsi pomppimaan ja hyppimään äitin sylissä musiikin soidesssa. Sitten käytiin kokoamassa legopalikoista torni, tutkiskeltiin mielettömän suloisia myyntikojuja ja syötiin yhdessä banaania. Käytiin myös kokeilemassa pallomerta ja sellaisia liikkuvia huvipuisto autoja, mutta ne olivat Elmulle tällä kertaa liian pelottavia. Ainiin. Ja mikä oli Elmun mielestä ehdottomasti parasta. No se, kun Petexpo puolelta löytyi Maga. Eli siis meillä kun on kotona se lisko Maga, niin tuolta messutalosta löytyi ihan samanlainen, pieni ja keltainen Parta-Agama. Siitäkös Elmu oli vähällä seota onnesta. Pomppasi samantien vaunuista pystyyn huutaen "MMmmmggaa Mmmmgggga" . Voih, olisittepa nähneet sen ilmeen. Toinen oli niin maailman iloisin ja onnellisin pieni sekopää, kun näki "Magan". Mietti varmaan, että "Hei äiti nääksä nääksä. Tuol on Magaa. Mitä se tääl tekee....."

Messu reissu oli siis kaikin puolin onnistunut ja jäi jotenkin niin hyvä fiilis. Ja juuri, kun alkoi hallissa olla liian ahdasta, oltiinkin me jo valmiina lähtemään. Oltiin siis juuri hyvään aikaa aamusta liikenteessä ja vältyttiin pahimmalta tungokselta. Matkaan mukaan saatiin Elmulle jo kauan haaveilemani punaiset kumisaappaat, rytmikapulat ja jo luultavasti klassikoksi muodostuneen lasten pöllö repun. Tuo reppu on kyllä niin maailman sulosin. Olen sitä jo useiden kuukausie ajan netissä ihastellut ja nyt vihdoinkin päätin, että nytpäs sen ostan. Se oli ikään kuin äitin ostama synttärilahja kohta yksi vuotta täyttävälle pojalle. Onhan se jo niin iso, että pitää olla oma reppu omille tavaroille ja leluille.







1 kommentti: