torstai 12. huhtikuuta 2012

Lelukauppa Tallinnassa

Tallinnasta löytyi sattumalta ihan mieletöömän ihana lelukauppa. Se sijaitsee kaubamajan ylimmässä kerroksessa, jonne sattumalta matkattiin hissilla siinä toivossa, että päästäisiin elektroniikkaosastolle. Mutta kuinkas ollakkaa, oli koko elekroniikkaosasto tipotiessään ja tilalle oli ilmestynyt värikäs lastenmaailma. 

Monet hyllyrivit täynnä leluja niin pienille vauvoille kuin leikki-ikäisille lapsille. Oli käsinukkeja ja rantapalloja. Nukkekoteja ja satukirjoja. Autoja ja karuselleja.  Lasten oma jäätelöbaari ja ruokailuastioita. Värikkäitä pehmojejuja ja isoja legotorneja. Siis ei tuollaista paikkaa täältä Suomesta löydy. Niin ja kaupan keskellä oli vielä iso puumaja, josta oli lapsille omat viidakkorappuset alakertaa, jossa sijaitsi lasten vaatemaailma. 

Rakastuin paikkaan oitis. Elmukin sai hetken aikaa istuskella isosossa autossa ja vieritellä pikkuautoja pitkin lelukaupan lattioita. Ehdottomasti suosittelen kaikille lapsiperheille ja lapsenmielisille, jos vain joskus Tallinnaan satutte matkaamaan.






1 kommentti:

  1. Niin kivan näköistä, tuolla olis varmaan kiva pääsät käymään :)

    VastaaPoista