torstai 8. maaliskuuta 2012

Aamu alkaa supermyslillä

Jo pitkään suurena kemikaalicoctail blogin ystävänä päätin kokeilla kyseisen blogin omatekoista herkkumysliä. Ohje kuulosti sekä herkulliselle, että terveelliselle aamupala vaihtoehdolle. Ja ihan varmasti parempaa, kuin kaupasta ostetut valmis, sokeroidut ja jauhomaiset myslit. Siispä eikun kauppaan aineksia ostelemaan.

Eilen sain kaikki tarvittavat tarpeet hankittua ja tänään aamulla, näin naistenpäivän kunniaksi, valmistin oman superherkku myslin pienokaisen ollessa päiväunilla. Ja voi kyllä, oli ehkä parasta mysliä mitä olen koosskaaaaan maistanut. Ehdottomasti uusin suosikkini.

Aluksi kaura, siemenet ja pähkinät sekoitetaan kulhossa. Sitten pannulla lämmitetään oliiviöljy-hunaja seos, johon kaura + muut lisätään. Sitten pannulla sekoitellaan hetki seosta, jonka jälkeen se kaadetaan pellille. Vartiksi uuniin ja mysli onkin jo melkein valmista. Enää puuttuu maun mukaan lisättävän kuivat hedelmät.

Itse lisäsin rusinoita, taatelia, viikunaa ja aprikoosia. Sitten pieni mysliannos heti kättelyssä maitokulhoon koemaiaistamista varten ja loput kätevästi lasipurkkiin.

Ihan parasta herkkua. Suosittelen lämipästi! 
Niin ja alkuperäinen ohje löytyy täältä.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti