sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Sunnuntainen kirppistely

Sunnuntai aamu käynnistyi reippaasti jo ennen kahdeksaa, kun aamupuuron jälkeen lähdettiin ulos tallustelemaan kohti bussipysäkkiä
(Ja ihanaa oli huomata, että vihdoinkin olivat lumiaurat käyneet mylläämässä katujen lumikinokset, enkä jäänyt jokaiseen vastaan tulevaan lumikasaan/kuoppaan jumiin. Tällä kertaa matka pysäkille taisi taittua puolet nopemmin, kuin eilen..) 

Määränpäänämme oli Vallilan kirppis.
Seikkailtiin aluksi Bussilla Kamppiin, siitä sitten käveltiin Rautatientorille, josta hypättiinkin ratikkaan.
(Arvatkaa vaan soiko koko matkan päässä "köröttelen köröttelen kympin ratikalla, ratikalla jooo") 
Ja ei muuten edes eksytty. Perille päästiin. Ruuhkaiseen ja täpötäyteen kirpputorihalliin.

Vallila on ehdottomasti yksi suosikki kirpputorejani. Paljon myyntikojuja, paljon paljon tavaraa. Vaatteita, laukkuja, kirjoja..
Paljon kaikkea ihanaa ja halvalla. Eipä ihme, kun on aina niin täpötäynnä.

 Varsinkin kesäisin on ihanaa kirppistellä. Kun on kesäisen lämmin, aurinkoinen sää ja käppäilee Vallilaan läpi keskustan melskeen, terassien, jäätelökojujen ja sitten pääsee tutkiskella kirpputorin aarteita. 







Löysin ihanan ruskean kukka hameen. Muutaman mahdollisen kesämekon ja paidan. Kaulakorun ja kahdet korvikset. Huivin ja harmaat säärystimet. Ja vaivaiset 1-2e kpl. Kaikki.
Siinä saaliini tältä kirppisreissulta. Ajattelin sovitella huomenna ostettuja vaatteita ja jos joukosta löytyy sellaisia, joitka eivätkään istu tai miellytä, käyn ne kippaamassa Uff:än laatikoihin.
Näin eivät jää kaapin pohjalle lojumaan vaan jatkavat kulkuaan uusille omistajille.

Kirpparireissun jälkeen tultiin takaisin keskustaan syömään. Kello olikin juuri sopivasti hieman yli puolen päivän ja kauppakeskukset availivatt oviaan. Päästiin istuskelemaan rauhalliseen Fatzer kahvilaan herkuttelemaan kinkkucroissanttia ja kahvia. Jaksoi sitten matkata vielä kotiin asti.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti