tiistai 21. helmikuuta 2012

Kohti Helsinkiä

Nyt on kamat kasassa. Tavarat pakattu, monta kupillista kahvia litkitty.
Jännittää hieman.
Se junalla matkustaminen. Kun krääh ei saatu vaunupaikkoja, siis niitä mihin mahutuisi vaunujen kanssa istumaan. Ensimmäiset vapaat paikat olivat vasta perjantaille.
Otettiin siis paikat leikkivaunusta. Alakertaan jätettäisiin vaunut. Niin ja yksi vaihtokin matkan vattella olisi.
Ehkäpä me selvitään. 

Jännittyneenä, mutta iloisena odotan tulevaa matkaa.
Tunnin päästä lähtee juna.
Sitä voisi mennä jatkamaan henkistä valmistautumista.

Helsingissä nähdään! En malta odottaa. Mitä kaikkea ihanaa sielä voikaan tehdä. Ja missä pienokaisen kanssa käydä. Oi ihana suurkaupunki! Kuinka olenkaan sinua kaivannut.

Ainiin. Isi jää kotiin
Ikävä on jo nyt 


2 kommenttia:

  1. Mä muistan kuinka itsekkin jännäsin ekaa junamatkaa eikä mekään saatu vaunupaikkaa, mutta hyvin me selvittiin siinä leikkipaikallakin. :--) Hyvin se sujuu! Kuinka pitkä matka teillä on? Nimittäin yksi huono puoli siinä leikkipaikan luona istumisessa on, että siinä on aika kova vilinä ja melske, että Väinö ei silloin ainakaan päikkäreitä suostunut nukkumaan..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nonii nyt ollaan turvallisesti päästy määrän päähän :) kiva kuulla, että en oo ollu ainoo, jota on vauvan kanssa matkaaminen jännittäny.
      Meillä oli tänään reilu viiden tunnin juna matka. Ja onneks koko matka sujui paremmin ku olisin kuvitellu :) Pikkunen oli niin kiltisti koko matkan. Ja Jooo melke ja melu oli leikkivaunussa mieletön, eikä meidänkää pikkunen sielä osannut/malttanut nukkua. Muutenki ihan vieras paikka ja vielä se melu.

      Onneks ala kerrassa oli vaunus, joissa sitten pikkuinen sai yhet päikkärit nukuttua :) Selvittiin siis hengissä :D:D jeejee

      Poista