maanantai 20. helmikuuta 2012

Ajatuksia tältä päivältä

Pikkuiselle on taas puhjennut uusia hampaita. Ainakin toinen ylähampaista. Pieni valkoinen nyppyjä on jo näkyvissä. Tästä johtuva kutitus on nyt siis huipussaan. Kaikkea pitäisi päästä näykkimään ja puremaan. 
Pikkuinen konttasi myös hetki sitten ensimmäisiä kertoja. Ainakin pari metriä. Hienosti se osaa jo lattialla liikkua, nousta kontalleen ja mahallaan ollessaan istuvalteen. Ja kovasti muuten yrittää lattialta ponkaista seisomaan. Välillä näyttää siltä, että mielummin ylöspäin kuin eteenpäin. Malttaisi nyt ensin sen konttaamisen kunnolla oppia. Ehkäpä sitten se seisominen ja käveleminen. Mutta kun pystyyn pitäisi jo päästä.

Mitäs tänään onkaan tapahtunut. Isi lähti aamulla töihin ja me aamupalan jälkeen sännättiin kauppaan ostelemaan lisää vaippoja. Käväistiin samalla reissulla vielä kolaamassa läpi vaatekauppoja, josta löysin itselleni kesämekon. Siinä yksy hyvä syy lisää haaveilla ja odottaa tulevaa kesää. Tehdä suunnitelmia, luoda ihania mielikuvia. 
Kesästä, mökkeilystä, rannoista, pinkinistä, mansikoista, festaresta, veneilystä, polkupyöräilystä...

Olen koko päivän kuunnellut Scandinavian music groupia. Se on myös saanut minut haaveilemaan. Ja hyvälle tuulelle. Aijon ehdottomasti joskus käydä pariisissa, oppia soittamaan banjoa ja vihellellä aina kävellessäni. 

Varasin muuten äsken junaliput Helsinkiin. Se on sitten nyt menoa. Keskiviikkona lähdetään pienokaisen kanssa kahdestaan kohti Helsinkiä ainakin viikoksi. Vihdoinkoin. Huomisesta on siis tulossa "tavaroiden pakkailu ja lähtöön valmistautumis" päivä.

Ainiin. Ja yksi ongelma minulla on. Ja se on temppuileva kamera. Jokin asetus, joko koneessa tai sitten kamerassa on vinksallaan, enkä saa kuvia siitterryä koneelle. Koitin jo vaikka mitä, mutta en vain onnistu vikaa löytämään. Masentavaa. Kamera toimii, kuvia pystyy napsimaan, mutta koneelle ei niitä suostu siirtämään. 

Ehkäpä nyt site teetä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti