tiistai 21. helmikuuta 2012

Lentävä nalle puh

Yhtenä iltana selailin pikkuhuoneen askartelulaatikon sisältöä. Sen kätköistä löysin kasan vanhoja, venäläisen nalle puhin kuvia. Kyseessä on siis suloisen ruskea nalle Vinnie Pukh.
Aloisin muutama viikko sitten tyhjien pahvilaatikoiden maalaamisen, joista tulee uutta säilytystilaa niin omille askratelu tarvikkeille, kun pienokaisen leluille. Ajattelin nuo laatikot koristellä näillä ihanilla nalle puh kuvilla. Voisi vaikka rakentaa oman pienen puolen hehtaarin metsän.

Pitipä vielä yksi nallesaada keittiön ikkunalle lentelemään. Vihreällä ilmapallolla kohti korkeuksiin.



 Muutama päivä sitten postissa saapui tekemäni kuvakirja viime syksyisestä metsäretkestä. Se on ollut "what to do" listalla jo ties kuinka pitkään ja nyt otin sen vihdoinkin projektiksi. Muutamana iltana, kun muut ovat menneet nukkumaan, istahdin koneen äärelle ja väsäilin albumin valmiiksi.
Se oli poikaystävälle niin vuosipäivä, kuin ystävänpäivä lahja. 

Nyt voisi sen joulu albumin tehdä. Otetaan se tavoitteeksi ennen kesää.





Nyt pitäisi varmaan mennä jatkamaan pakkailua. Sain juuri laitettua pyykin koneeseen ja pienokaisen vaatte kaapin läpi kolattua. Vielä olisi omat tavarat, rinkan etsiminen, vaunujen valmiiksi pakkaaminen, eväät..

Jotta kaikki olisi näppäristi valmiina huomis aamulle. Aamulla ei tarvitsisi kun syödä, pukea ja pääsisi tallustelemaan juna-asemalle. Juna taisi lähteä vähän yli kymmenen paikkeilla. Se tarkoittaisi sitä, että neljän maissa iltapäivällä saavuttaisiin Helsinkiin.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti