torstai 25. elokuuta 2011

Töppöset

 Pitkää olen jo haaveillut pikkuiselle uusista, lämpimistä töppösistä. Yhden saatiin lahjaksi jo ennen pikkuisen syntymää, mutta ne on jo pienet. Kaupoissa olen kierrellyt, mutta mitään sopivaa ei ole tullut vastaan, kun en oikein mitään vauvakenkiä halua, vaan sellaisia pehmeitä töpöösiä..

Eilen sitten postiluukusta tipahti yllätyspaketti mummilta, joka sisälsi ihanan siniset, lampaanvilla töppöset. Tykkään <3

Tänään ollaan vietetty äitipoika päivää, kun toinen puolisko on töissä ahertamassa. Ollaan tanssittu taas PMMP:n tahdissa, leikitty hämähäkkileikkiä, käyty kahvilassa omenamehulla ja kävelty syksyisen lämpimässä auringon paisteessa.

Huomenna äiti ja pikkusiskoni tulevat viikonloppuvierailulle. Pääsevät hekin näkemään pikkuista pitkästä aikaa. Viimeksi taisivat ristiäisissä nähdä ja Elmeri oli sillon 5 viikon ikäinen ja nyt se on mitä...lasketaanpas...öö....täyttää 14viikkoa. Aikaa siis viime näkemästä on.

Huomista odotellessa :)
2 kommenttia:

  1. Voi että on ihanat töppöset!! Tiedätkö mistä ne on ostettu? Munkin pitäis mettästää jotkut talvittööpöset pojulle. :)

    VastaaPoista
  2. En tiiä muuta kuin, että paketti lähti matkaamaan Tallinnasta, joten luultavasti sieltä :DD

    VastaaPoista