tiistai 23. elokuuta 2011

Muskari

Tänään oli meidän ensimmäinen muskaritunti ja voin sanoa, että se meni paremmin kun olisin kuvitellut. Aamulla heräsin jännitykseen miettiessäni mitenköhän muskarissa kaikki sujuu..Onkohan pikkuisella juuri sinne mennessä nälkä tai väsymys ja miten hän jaksaa olla mukana..miten hän reagoi muiden vauvojen läsnäoloon..entä miten yhteislauluinin sekä leikkeihin.

Kulttuurikeskuksen yläkerrassaodotteli minun lisäksi muutamia muita pienokaisia onnellisten äitien kanssa. Elmeri ihmetteli kiltisti sylissä uutta paikkaa ja itse pääsin heti kättelyssä juttelemaan muiden äitien kanssa ja aamuinen jännitys katosi sillä sekunnilla. Ryhmässäni oli seitsemän lasta minun lisäkseni..nuorimmat juuri 3kk täyttäneet ja yksi 11kk ikäinen tyttö.

Aluksi istuuduttiin piiriin, jossa leikittiin tervetuloa taputteluleikki ja sen jälkeen lähdettiinkin köröttelemään kohti kirkkoa. Tunti jatkui hevoslaulujen parissa ja päästiin jopa istahtamaan hetkeksi pienen keinuhevosen selkään. Lopuksi vielä kapuloiden taputtelua sekä köllötelyä viltillä pienomusiikin soidessa. Itse pidin tunnista ihan valtavasti enkä malta odottaa seuraavaa kertaa. Elmeri jaksoi hirmu reippaasti olla mukana koko tunnin. Ihmetteli jatkuvasti ympärillä tapahtuvaa ja selvästikkin viihtyi, vaikka ei paljoa naureskellutkaan. Elmeristä kuitenkin näki, että yhteiset laulut sekä leikit olivat mukavaa puuhaa.. Loppupuolella alkoi pikkuisen väsyttää ja kun tunnin loputtua pikkuinen pääsi vaunuihin, sammahti hän samantien. <3 Suosittelen kaikille!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti