keskiviikko 3. elokuuta 2011

Syksy se hiljaa hiipii


Nytkö se syksy saapuu. Syksyn alun merkin liehuvat jo ilmassa, kun kalenterikuukausi käännettiin vastentahtoisesti elokuun puolelle ja vanha koulukaveri ilmoitti palaavansa koulunpenkille jo ensi viikolla. Ei siinä mitään, syksy itsessään on ihanaa aikaa. Kauniita värejä, raikkaita kuurosateita, tuoksuvia kynttilöitä, viltinalle käpertymistä ja leppoisia syksyvaatteita. Rakastan syksyä.. mutta nyt vaun tuntuu, että kesä on mennyt ohi ja vauhdilla.

Syynä on tietenkin se, että toukokuussa maailmaamme tupsahti pienokainen poika. Kesä on mennyt hänen ehdoillaan, kotona rauhallisia iltoja viettäen ja pienten kävelylenkkien parissa. Kesä on ollut ihanan rauhallinen.     
Viime kesänä vietettiin paljon aikaa mökillä..saunottiin, hoidettiin pihaa, rakennettiin oma kukkapenkki, vietettiin kavereiden kanssa iltaa läpi yön...se oli ihana kesä. Ja vaikka tämä kesä onkin ollut ihan erilainen...on tämä siltikin paras kesä ikinä.

Ollaan onneksi jonkinverran päästy pienokaisen kansa mökkeilemään ja viettämään jonkinverran mökkikesää mölkyn, grillauksen, saunomisen sekä uimisen merkeissä. 

Tässä kuvia eilisestä koko perheen kauppareissusta :)

 Isä ratissa... 

           
                                                          Ja pienokainen takana...


                                                "Ootas äiti mä näytän mitä mä osaan..."

                              "tshkhkhkhkprprp osaan tehdä sylkikuplia ja kuolata paidan täyteen" <3

1 kommentti: