maanantai 29. elokuuta 2011

Sunnuntailounas by Rosso

Eilen vietettiin pyhitettyä lepopäivää rosson antimia herkutellessa. Aluksi kävelylenkki auringon paisteessa, jonka jälkeen oli ihanaa istahtaa alas kylmän appelsiini mehun äärelle miettimään, mitä sitä voisikaan tälläkertaa tilata. Rossossa ihan parasta on lounas. Varsinkin raskausaikana tuli usein käytyä sielä lounastelemassa (Kun teki mieli kunnon kotiruokaa, eikä itse sitä jaksanut tehdä pähhähä), mutta koska oli sunnuntai piti tilata jotain ruokalistalta. Yleensä tilaan tomaattikeiton tai jonkin pastan, mutta tällä kertaa kala perunamuussin kera vei voiton..nammnamm.


Pikkumieskin heräili ravintolaan saavuttua ja potkelteli, sekä höpötteli iloisesti toisten syödessä.  Jälkiruuan ajan sai sitten istuskella äitin ja mummin sylissä ihastelemassa rosson isoja, punaisia lamppuja.


Tänään ollaan aloitettu viikko reippaasti.  Aamulla siivoiltiin huushollia, jonka jälkeen lähdettiin poliisilaitokselle kyselemään vauvan passeista sekä mahdollisesta henkilökortista. Sellaisia ei siis olla vielä hankittu, mutta tarkoituksena olisi..Ollaan nyt syyskuussa menossa käymään Tallinnassa ja ennen sitä olisi hyvä olla olemassa joko passi, tai henkilökortti pikkumiehelle.


Saatiin täytettyä papereita henkilökorttia varten, joka on kuulemma yhtä kätevä kuin passikin, ehkä mielestäni kätevämpi, kun  matkaa helposti lompakossa mukana, plus että sairasvakuutuksen voi pistää samaan syssyyn. Vielä pitää käydä ottamassa pikkuiselle passikuvat ja sitten pitäisi parisen viikkoa odotella henkilökortin saapumista. Katotaan, jospa huomenna saisi nuo passikuvat hoidettua niin tulisi se kortti mahdollisimman pian.
Käytiin vielä samalla reissulla kaupassa ostamassa kameraan uusi, isompi muistikortti, jonka jälkeen kotiin kokkamaan herkullinen sienipäivällinen ja jälkkäriksi musikkapiirakka ala kzzkzz...


NII ja mistä tietää, että syksy on alkanut....NO tänään alko salkkarit buhahaa



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti