torstai 22. joulukuuta 2011

Joululahjat valmiina

Tänään on ollut joksenkin onnistunut päivä, vaikkakin aamulla onnistuin vahingossa värjäämään tekemäni joululahjan punaiseksi. Onneksi apunani toimi kaupasta ostettu värinpoistojauhe. Sain työn uudeen uskoon, vaikkakin kerkesin jo pilalle mennyttä lahjaa murehtien saamaan uuden, mitä mahtavimman joululahja idean kyseiselle henkilölle. Ja sain sen jopa valmiiksikin. Kyllä, tällä kertaa oli onni onnettomuudessa. Ellei alkuperäinen lahja olisi mennyt pieleen, en olisi tätä uutta ideaa saanut. 

Olo on siis nyt enemmän kun tyytyväinen. Sain lahjan jopa hetki sitten pakattua. Viimeinenkin joululahja on siis nyt valmiina ja joulukortit matkalaukun pohjalle nätisti piilotettu. 

Enää pitää siis vielä omat ja pikkuisen vaatteet pakata ja sittenpäs ollaankin valmiina huomiselle reissulle.  Toivotaan, että puolen päivän tienoilla päästään lähtemään.
  
Käytiin tänään myös pikkuisen kanssa moikkaamassa pitkästä aikaa vanhaa luokkalaistani. Käytiin paikallisessa kahvilassa kuulumisia jutustelemassa. Oli ihanaa nähdä taas pitkästä aikaa. Toivottavasti heti taas tammikuussa uudelleen. Pikkuinenkin oli erittäin seurallisella tuulella. Heilutteli syöttötuolissaan jalkoja, heitteli paperia lattialle, höpötteli ja yritti syödä äidin lusikan. 

Äidin oma, maailman iloisi, kiltein ja suloisin lapsi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti