perjantai 25. tammikuuta 2013

Kohti viikonloppua

Ja taas on yksi kouluviikko pulkassa. Ja voisinpa sanoa, että on ollut aika ihana viikko. Koulussa on ollut kivaa. Oon päässy käymään teatterissa, tekemään ryhmätöitä uusien ihanien luokkalaisten kanssa ja teettämään kyselymuotista tutkimuslokametta yläkoulu ikäisille. Unohtamatta kouluruokaa ja rauhallisia kahvihetkiä. Tekemistä on koulun osalta riittänyt, mutta eipä ole haitannut. Opiskelustakin voi nimittäin nauttia! Eikä tuo koulu onneksi vie kaikkea aikaani, vaan on aikaa myös käydä kuntosalilla ja leikiskellä pikku Elmun kanssa. 

Elmu on tällä viikolla viettänyt kotosalla kaksi päivää isin kanssa, mutta on niiden väliin mahtunut myös kolme päiväkotipäivää. Sielä Elmu on jo saanut ensimmäisen kaverin, jonka kanssa on kivaa leikiskellä autoilla. Ja kyllähän se äiti ikävä aina muutaman kerran päivän aikana iskee, mutta silti jaksaa reippaasti touhuilla muiden mukana luottavaisin mielin. Ainoa hieman mietityttävä asia tuossa päiväkodissa on edelleen sen iso koko ja suuri lapsimäärä. Ja kun lapsia on paljon, niin on myös henkilökuntaa. Eikä sitä oikein koskaan tiedä, kuka hoitaja sielä on tällä kertaa ottamassa Elmun vastaan aamupalalle ja kenen sylistä Elmu löytyy päivän päätyttyä. Huolimatta siitä, että Elmulla on se yksi "oma" hoitaja, jonka ryhmään Elmu kuuluu. Olisi ihanaa, jos olisi se yksi tietty hoitaja, joka suurimmaksi osaksi Elmun kanssa puuhastelisi. Jonka syliin Elmu pääsisi aamuisin ja jolle voisi iltapäivällä kotiin lähtiessä vilkutella. Se kun olisi noin pienelle hirmuisen tärkeää.

Mutta nyt ajatukset kohti viikonloppua. Kaksi vapaa päivää ilman minkäänlaisia suunnitelmia. Eikä kiirettä minnekkään. Ei herätyskelloa eikä lumien harjaamista auton katolta ennen kahdeksaa. Voidaan rauhassa koko perhe leikiskellä koko viikonloppu tänään alennusmyynneistä löytyneellä metrin korkuisella auto liukumäellä.

Lumisen ihanaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti