sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Täällä ollaan

Eipä ole tullut kirjoiteltua tänne moneen päivään. Syy siihen lienee se, että ollaan tultu nyt tänne Helsinkiin joulun viettoon. Eikä ole yksinkertaisesti ehtinyt eikä jaksanut istahtaa koneen äärelle. On ollut niin paljon kaikkea muuta kivaa tekemistä ja puuhaa.

Tiistaina ajeltiin Helsinkiin. Keskiviikkona kolailtiin läpi keskustan kauppoja, ihasteltiin pieniä joulukojuja ja illalla rakenneltiin mummin kanssa juna rataa. Torstaina käytiin syömässä Elmun kummitädin ja sedän, sekä siinä samassa oman pienen viisi viikkoisen kummipojan luona. Maailman suloisimmalla pikku nyytillä onkin tänään illalla kastejuhlat, jonnekka muutaman tunnin päästä lähdetään. Ja on vielä suuren suuri kunnia on olla paikan päällä kummitädin roolissa. 

Niin ja tosiaan välistä jäi nyt pari päivää. Perjantaina oltiinkin sitten toisen mummin luona täällä Espoossa ja illalla käytiin Elmun kanssa hyvän ystäväni luona ilta kahvilla. Ja lauantaina eli eilen jätin pikku Elmun mummille hoitoon ja kävin itse vähän joulushoppailemassa keskustassa ja myöhemmin vein poikaystäväni joululahja yllätykseksi syömään sushia ja illalla vielä teatteriin. Järjestetty lauantai ylläri onnistui kaikin puolin täydellisesti. Oli hauskaa, hyvää ruokaa ja erinomaista viihdettä. Olo on eilisestä vieläkin aika onnellinen. Ja hymyilyttää edelleen.

Mutta nyt takaisin rakentelemaan palikkatorneja Elmun kanssa ja kohta sitä pitäisi jo alkaa valmistautumaan sinne ristiäisiin lähtöä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti