tiistai 18. joulukuuta 2012

Kummipojan kaste

 Sunnuntaina sain kunnian olla toista kertaa kummina kun poikaystäväni veljen viisiviikkoinen poika sai kasteen. Nyt jo yhden kuusivuotiaan hulivili prinsessan lisäksi minulla on toinenkin kummilapsi. Pieni poika nimeltä Reino.

Tilaisuus oli lämminhenkinen ja rauhallinen. Ei edes ulkona pyryttävä lumimyräkkäkään haitannut tunnelmaa. Oli paljon ihania ihmisiä ja herkullista ruokaa. Ja tietenkin rakas pieni kummipoika, joka vauvamaisesti koko tilaisuuden ajan joko hieman itkeskeli, söi tai nukkui syliä vaihdellen.

Oli myös ihanaa huomata, miten Elmu nautti olostaan juhlien aikana. Olisittepa nähneet. Iloinen pikku veitikka juoksenteli ympäri ämpäri salia ja kävi välillä moikkailemassa niin tätejään, serkkujaan, kuin mummia ja vaaria. Välillä piti tietenkin myös päästä isin kanssa pelleilemään tai äitin syliin turvaan syömään kakkua. Ja välillä Elmu ihan vain ittekseen juoksenteli ja seuraili isompien lasten touhuiluja. Onnellinen pienokaine kun oli. Oli varmasti ollut myös ikävä mummia ja isiä, joita ei ollut muutamaan päivään nähnyt.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti