torstai 20. joulukuuta 2012

Laatikollinen duploja ja puinen laiva

Ihan mielettömän nätti aamu tänään. Pieni pakkanen ja isoja lumi hiutaleita. Käytiin Elmun kanssa hetki sitten pienellä kävelyllä ihastelemassa ohi ajavia aura-autoja ja potkiskelemassa pieniä lumi kinoksia nurin. Ja nyt uunissa muhii punajuuri-aurajuusto vuoka ja Elmu nukkuu päiväuniaan toisessa huoneessa. Ehkäpä tuossa illemmassa voisi vielä käydä yhdellä kaverilla kylässä. Huomenna onkin sitten luvassa viimeiset joulushoppailut ja lauantaina onkin heti aamusta lähtö Tallinnaan.

Tosi kivaa on täällä ollut. Oikeastaan iha mielettömän kivaa. Elmukin on päässyt leikiskelemään kahden mummulan välillä. Välillä kun ollaan oltu Helsingissä yhden mummin luona leikiskelemässä juna-radalla ja välillä taas täällä Espoossa oman perheeni luona rakentelemassa palikoista torneja ja juoksentelemassa ison hauvan perässä. 

Ollaan myös kierreltu joulukauppoja ja katuja. Käyti ulkona syömässä ja ihanissa pikku kahviloissa istuskelemassa. Sekä käyty Elmun kanssa myös piipahtamassa lasten kaupungissa, johon niin Elmu, kuin äiti tykästyi aika lailla. Varsinkin Elmu, joka ei olisi malttanut puisesta laivasta ja hepan vaunuista lähteä millään. Ja vielä kengät jalasa piti käymässä vilkuttamassa kyseselle laivalle ja hepalle heiiheii. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti