lauantai 1. joulukuuta 2012

Joulukalenteri ylläri

 Varmaankin jo lokakuun puolella aloin suunnittelemaan joulukalenteria Elmulle. Sitä kun en millään malttanut odottaa, että pääsen väkertämään Elmulle pienen joulukalenterin ja tonttumaisesti piilottamaan sinne joka aamu pienen yllätyksen. Päätin tuolle pienelle puoltoista vuotiaalle tehdä laatikkomaisen joulukalenterin. Se kun ei vielä numeroista välitä ja laatikko on helppo Elmu itse avata. Ja kun se on se sama tietty laatikko johon joka aamu pääsee kurkistamaan, muistaa ja tunnistaa Elmu sen varmasti jo ensimmäisen aamun jälkeen.

Tässä muutaman viime viikon ajan olen kaupoista sivusilmällä metsästellyt kivoja pieniä ylläreitä Elmun joulukalenteriin. Tähän mennesssä olen löytänyt erilaisia pieniä palapelejä, tarroja, pieniä autoja, pienen barbababan, muumeja ja keksejä. Ihan mielettömän hauskaa puuhaa tämä koko kalenterin väsääminen ja suunnittelu. Varsinkin kun se on omalle rakkalle pojalle.

Ja kaikki se äidin malttamaton ja innostunut odotus palkittiin tänä aamuna, kun Elmu sai avata kaleterin ensimmäisen luukun. Ennen puuroa käytiin avaamassa joulukalenteri laatikko ja sieltä löytyi pieni kilpa-auto. Olisittepä näheet sen ilmeen. Muuta ei äiti voisi jouluksi toivoa, kuin tuon pienen suloisen ja onnellisen hymyn. Rakastan.





1 kommentti:

  1. Oi, vähän kiva! Katoin kuvasta, että siinä on luukut, mutta tonnehan mahtuu sitten isompaakin :) Meillä on mun viimevuonna väsäämät pussukat, joihin laitetaan sisälle erikseen kaikkiin. Tollanen laatikko vois meillekki olla hyvä ku Elli-Amalia meinas jo tänään käydä availemassa ;D Niijoo, ja meillä on niin, että minä ostan puoliin pusseista ja mies puoliin. :) Itse ostin legoja, pienen kirjan, suklaata ja muuta tällasta :)

    VastaaPoista