sunnuntai 25. marraskuuta 2012

1.5v

 Elmu 1v. 6kk


* Omistaa kaksi huuliharppua, joita aina välillä iloisesti soittelee

* Tykkää tanssia isin kanssa "rokkia"

* Elmun lempimainos on ehdottomasti tuo "Arla natura Herkullinen jutttuuu....." Aina kun kyseinen laulu alkaa soida alkaa Elmun pienet kädet heilua ja jalat tanssahdellen mukana keinuen. Ja mainoksen lopussa Elmu hymyillen huutaa "MMmmuuuuu"

* Elmu tykkää käydä kerhotalolla leikkimässä autoilla ja tiistaisin muskarissa leikkimässä piirileikkejä.

* Elmu tykkää leikkiä palikkaleikkejä, kuten esimerkiksi rakennetta torneja puupalikoista tai duploista, jonka jälkeen ne haijjaa potkuilla kaadetaan. Tai sitten niistä tehdään tunneli tai kootaan ne jonkun auton kyytiin.

* Autot on vieläkin ehdottomasti ykkösleluja palikoiden lisäksi. Elmu tykkää esimerkiksi ajella pikkuautoilla vaippapaketin päällä tai laittaa ne tuolille laskemaan "liukumäkeä", koota palikoita ison rekka-auton kyytiin, kasata tavaroita potku-autoon tai rakentaa autopalapelejä.

* Pehmoleluistakin Elmu tykkää. Unikaverina on vaihtelaan tahtiin joko nalle, apina, susi tai norsu.

* Elmun kanssa leikitään päivittäin myös erilaisia juostaan karkuun leikkejä niin ulkona kuin sisällä. Viimeksi tänään käytiin koko poppoo ulkona ihastelemassa eilen pystytettyä joulukuusta ja juostiin sen ympärillä Elmu ota kiinni läälälälä leikkiä. Juoksee muuten jo aika kovaa vauhtia tuo pieni poika kun sille päälle sattuu. Nauraen se pienillä jaloillaan juoksenteli ympäri suuren kuusen oksien.

* Sängyssä pomppiminen ja hyppiminen on kanssa tosi kivaa. Ja äitin ja isin tuoleille kiipeäminen.

* Kirjat on myös ihan parhaita. Varsinkin Mauri Kunnaksen 12 lahjaa joulupukille, Nalle Nallukan palomieskirja, Pupu tupuna ja Barbababa. Plus tietenkin kaikki luukku/kurkistus kirjat.

* Elmu on nyt virallisesti kokonaan heittänyt hyvästit tutille.

* Elmu tykkää laskeskella asioita. Äitin ja isin kanssa osataan laskeskella kaikki kirjassa olevat nallet ja jalassa olevat varpaat. 

* Elmu tykkä käydä läpi asioita, mitkä ovat joko isin, äitin tai Elmun. Esimerkiksi keittiössä Elmu näyttää, että tuossa on isin paikka. Ja tuossa taas äitin paikka. Tässä on isin tyyny ja tuossa äitin. Isin kengät ja äitin kengät. Elmun kirja ja äitin kirja. Elmun muki ja äitin muki. Ja sitä rataa...

* Elmu menee yleensä siinä yhdeksän jälkeen iltaisin nukkumaan ja herää aamu kahdeksan maissa. Päiväunet jäävät yleensä aika lyhyeen, keskimäärin alle tunnin mittaisiin nokosiin.

* Elmun ruokahalu on jotain ihan käsittämätöntä. Syö melkein mitä vaan tai ainakin kaikkea mitä mekin syödään. Ja kaikesta tuntuu tykkäävän ja kaikki maistuu. Varsinkin leivästä (kinkusta ja juustosta ), banaanista, kananmunista, aamupuurosta, äitin myslistä plus kylmästä maidosta Elmu tykkää.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti