maanantai 28. toukokuuta 2012

Retkipäivä koskelle

Eilen oli mielettömän upea ja aurinkoinen kesäpäivä, emmekä raaskineet sen valua hukkaan pelkästään kotona istuskellessa. Toiveena olisi lähteä jonnekkin kivaan, mutta vielä toistaiseksi uuteen ja tuntemattomaan paikkaan evästekelle. Hetken mietittyä ja mahdollisia vaitoehtoja läpi käytyä suuntasimme nokan kohti korkeakoskea. Poikaystävä oli siitä joskus töissä kuullut, kuullemma Suomen korkein koski Maaningan kunnassa, vain vajaan 40km päässä. Halki kuoppaisen, vuoristoratamaisen hiekkatien päästiin perille kesäiselle, Korkeakosken luonnonsuojelu alueelle. Ihan mielettömän kaunis paikka. Upea metsä ja ihan mieletön koski. Ne maisemat ja se korkeus. Ja se ilman ja veden raikkaus sekä puhtaus. 



















Hetken valokuvailtua ja luontoäitiä ihasteltua lähdettiin parin sadan metrin päässä olevalle löyhynlohen virkistyskalastuspaikalle syömään eväitä. Siellä saatiin katsella vedessä pomppivia kaloja ja istahtaa hetkeksi nurmikolle syömään eväitä ja nauttimaan kesäisen auringon lämmöstä. Elmukin pääsi konttailemaan onnellisena pitkin valtavaa nurmikkoa. 

Oli ihan mielettömän ihana päivä. Tällaisia pitäisi olla useimmin. Niin ja ihan pakko vielä kertoa, että Elmu sai eilen yöllä ensimmäisen sekun. Pieni prinsessa syntyi tähän maailmaan klo. 04.23. Olen ollut koko päivän ihan täpinöissä. Unohdin kauppareissulla lompakonkin kotiin, sen verran onnellisessa vauvafiiliksissä mennyt tämä päivä.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti