tiistai 22. toukokuuta 2012

Ensimmäinen syntymäpäivä

Noniin. Nyt ne on sitten juhlittu. On vietetty pienokaisen ensimmäiset syntymäpäivä juhlat.
Pienimuotoinen syntymäpäiävän kakkukahvi tuokio, jossa oli tarjolla vihreä nallejuna täytekakku, sekä mokkapalan näköisiä suklaaherkkuja. Oli mukana niin serkkuja, kuin ystäviä. Ja yksi Elmun vauvakaveri muskarista. Oli myös ilmapalloja ja lahjoja. Yksi kynttilä ja palapeli. Lahjaksi saatu pehmeä nalle sekä uudet heikkalaatikko lelut. Lasten musiikkia ja saippuakuplia. Kaksi yhdessä leikiskelevää ja touhuavaa lasta, sekä valokuvaavia aikuisia. Yksi karkuun juokseva lisko, sekä perässä pomppivat lapset. Ja yksi laatikollinen duploja sekä hiekkainen ämpäri. Oli ihana päivä. Ihanat synttärit ja oma ihana rakas poika. 

Aamulla postiluukusta tipahti ensimmäinen syntymäpäivä yllätys. Lahjapaketti omilta tuttaviltani Tallinnasta, josssa oli auto aiheinen palapeli. Ihana!

"Tänäänkö on ne juhlat?"

Äitin tekemä, ensimmäinen "oikea" täytekakku. Ei mitenkään loistava, mutta ainakin sen itse tein.

Elmu ja synttäri ilmapallot. Niitä oli kiva heitellä ja potkia ympäri ämpäri..

Syntymäpäivän kunniaksi piti pukea ison pojan juhlavaatteet ylle ja eikun ensimmäistä vierasta vastaan. Ja samantien saatinkin jo seuraava lahja avattavaksi.. 

Aluksi isin kanssa lahjan availua..

Mutta pitäähän se itse saada auki. Paperia kun on kiva repiä.

Lahjapaketti saatu auki ja lahja tutkittu. Mitäs sitten tehtäisiin?

Pöytäkin on jo katettu....

Ja yksi kynttilä sytytetty....

Vieraatkin jo kameroiden kanssa valmiina....

Elmu ja ensimmäinen syntymäpäivä kakku..

Ja isin kanssa yritetään yhdessä kynttilä puhaltaa....

...ja sitten leikataan

Äiti ja synttärisankari..

Sekä ensimmäinen pala kakkua....

Ja sitten takasin leikkimään..

Myöhemmin illalla tulikin kylään Elmun muskarikaveri äitinsä kanssa. Oli se vaan niin ihana seurata noiden kahden pienokaisen touhuiluja. Meillä kun ei ole ennen kylässäkään käynyt muita lapsi/vauva vieraita. Ja hyvinhän ne toimeen tulivat. Välillä toisiaan hieman ujostelivat ja ämpäristä tappelivat, mutta muuten yhdessä palokoita heittelivät, liskon perässä konttailivat, parvekkeella saippuakuplia ihastelivat. Ihan parasta, että Elmun synttäreillä oli mukana myös Elmun oma kaveri... <3

1 kommentti:

  1. Onnea rakkaalle Elmulle! Kummitätyn antama paitaki juhlassa päällä ;) ihana, sopii täydellisesti! Ihana pikkumies. Onnea vielä! Synttärilahjana tuo pikku veitikka pääseekin sitten Irlantiin.<3 Jos jotai pientä olis kehitelly siihe kylkeen, saatte nähä sitte ku nähään! jeejee.

    T. Ylpeä kummi.

    VastaaPoista