keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Tässäpä vasta leikkipuisto

Käytiin tänään Elmun kanssa ihan täällä Espoossa, vanhoilla kotikulmilla kävelyllä, tarkoituksena käydä etsimässä jonkin kiva leikkipuisto rannan lähettyviltä. Noh, löydettiinpä ihan uusi, juuri valmiiksi remontoitu leikkipuisto ja ensimmäien reaktioni oli, että " Vauuuu mikä toiiiii on? IHAN mielettömän hieno ääää voiks tonne mennä!?." Porteilla meitä vastassa odotteli kaksi ihanan suloista kettua ja porteista sisälle päästyä niin isoja, kuin pieniä lapsia leikkimässä ja viettämässä ihanaa kesäpäivää koko perheen kesken.

Aluksi istahdettiin Elmun kanssa hiekkalaatikolle leikkimään autoilla, jonka jälkeen käytiin keinumassa ja liukumäessä (molemmat ihan ehdottomia Elmujn suosikkeja..) Tämän jälkeen siirryttiinkin vesileikkeihin. Aluksi meillä oli venerata, jossa pystyi vettä pitkin kuljettamaan veneitä ja sen jälkeen olikin allas täynnä kaloja. Ja tuo kala allas olikin Elmun suosikki. Sinne se pientä leikki onkea heitteli, käsillään pärski ja otti kaloja kiinni. Siis ihan mieletön leikkipuisto kaikin puolin. Paljon tekemistä, erilaista ja monipuolista puuhasteltavaa lapsille. Ja kaiken lisäksi vielä ihanat penkit ja pöydät, joiden äärellä mussutella eväitä ja löytyipähän alueelta vielä sisätila, jossa voi päivisin käydä vaikkapa vaihtamassa vaippa tai pesemässä hiekkasia käsiä. Tällainen puisto pitäisi ehdottomasti löytyä jokaisesta kaupungista. Tällainen leikkipuisto meiltäkin puuttuu.

Käytiin vielä puiston jälkeen rannalla juomassa yhdessä mango-vadelma-appelsiini smoothie, jonka jälkeen lähdettiin takaisin loppupakkailemaan ja valmistautumaan huomiseen matkalle. Puoli kahden aikaa lähtee kone ja saapuu Dubliniin kolmelta paikallista aikaa. Joten palaillan reissun jälkeen. Heihei!

                                                                 


2 kommenttia: