keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Pienen pieni rokko

En tiiä mihin tämä aika on tässä viime päivien aikana oikein hujahtanut, mutta en ole vain saanut aikaiseksi päivittää blogiani sen enempää, kun kirjoitettua lyhyehkön tekstin Irlannin reissusta ja ladattua siihen muutamia kuvia. Ja siinäkin kului yhteensä pari päivää. Kiireiseltä tuntuu olevan tämä rauhallinen, aikatauluton arki.

Eilen käytiin pankissa, kirpparilla ja kaupassa. Pestiin kasa pyykkiä, paketoitiin salainen blogimama paketti, juotiin teetä, kylvettiin ja luettiin kirjaa. Tänään käytiin vaihtamassa autoon renkaita, siliteltiin poneja kotiseutu museolla, käytiin rannalla kävelyllä, tehtiin makaroonilaatikkoa ja pellillinen mysliä, käytiin torilla laskemassa liukumäkeä ja katseltiin Game of Thronesia. 

Ei siis paljoakaan ohjelmaa. Mutta ehkäpä se suurin syy siihen, miksi tuntuu, että aikaa ei oikein ole on tuo pikkuinen Elmu. Pienokainen on nimittäin ollut muutaman viime päivän aikana hieman kipeänä. Mökillä ollessa iski todennäköisesti jonkin sortin vauvarokko pienen kuumeen jälkeen ja nyt on meillä ollut himenan tavallista väsyneempi, ärtyneempi, herkempi ja jatkuvasti syliin hakeutuva taapero. Ja ei voi kun ihailla tuon pienen pojan reippautta kipeenäkin ollessa. Voisinpa tästä lähteäkkin nyt jatkamaan kirjan lukemista tuon pienen rakkaan reppanan viereen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti