keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Kesäpiknik Helsingissä

                                            Ääääää siis ihan mielettömän ihanaa olla täällä, Helsingissä!
Rakastan tätä matkustamista ja paikasta toiseen seikkailua.
Lähdettiin eilen kotoa seiskan aamujunalla ja joskus puolen päivän jälkeen saavuttiin Elmun kanssa Helsinkiin, jossa meitä vastassa odottii siskoni lisäksi ihmepuutarha. Ja kyllä, rakastuin kyseiseen paikkaan oitin. Ihanan satumainen viidakko/puutarha täynnä toinen toistaan upeampia kukkia, puita ja köynnöksiä. Ja kaiken lisäksi vielä keskellä Helsingin vilkasta melskettä. Oli ihan pakko jäädä hetkeksi valokuvailemaan ja ihan vain nauttimaan.  Ihan mieletön idea!

Hetken kukkia ihmeteltyä lähdettiin siskon kanssa kaupan kautta Espan puistoon lounas piknikille. Pitkästä aikaa kesäinen piknik retki suuressa kaupungissa. Ihan parasta! Ja Elmuki pääsi konttailemaan lokkien perään ja maistelemaan äidin salaattia.  Sen jälkeen lähdettiin käppäilemään kohti kaivopuistoa, haettiin matkalla suurlähetystöstä passi, jonka jälkeen köröteltiin ratikalla takaisin kohti Kamppia. Ja hetken pyörittyä lähdettiinkin tänne Espooseen.

Illalla mentiinkin Elmun kansa vielä käymään sellossa, jossa käytiin kahvilla ihanien ystävien kanssa. Joista yksi sattuu olemaan Elmun kummitäti ja joista kolmen kanssa lähdetään huomenna Irlantiin. Apua, huiii jo huomenna. Tuntuipa hassulta kirjoittaa tuo huomenna. Eli siis ihan pian, huomenna tähän aikaan ollaan jo Dublinin taivaan alla...

Mutta palataan vielä eiliseen. Niin siis selloreissun jälkeen lähdettiin vielä pikaisesti käymään keskustassa, jossa päästiin ihastelemaan upeaa ilta taivasta ja juuri avattua baanaa, eli kevyen liikenteen oma uusi ratakuili. Ja olihan se hieno. Bussimatkalla Espooseen Elmu nukahtikin jo vaunuihin. Olihan meillä jo sen verran väsyttävä ja pitkä matkapäivä takanapäin. Kannoin Elmun suoraan sänkyyn, jossa nukkui aamuun asti kuin tukki. Väsynyt, mutta reipas äidin matkailija.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti