sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Pieni hiekkaranta ja teltta

Meilläpä oli ihan mielettömän ihana mökkiviikonloppu. Saunottiin ja paistettiin muurinpohjalettuja. Keräiltiin kukkia ja käytiin kävelyretkellä koskella. Lueskeltiin kirjoja ja grillattiin makkaraa. Myrkyteltiin lupiinejä ja pystytettiin teltta. Ja katseltiin tyynellä iltajärvellä mekastelevan joutsenparven menoa. 
Elmukin pääsi viettämään oikein kunnolla kesäistä mökkiviikonloppua. Pääsi maistamaan ensimmäistä kertaa lettuja (Nammm) ja maissia. Ja pääsi leikiskelemään hiekassa ja pomppiimaan teltassa. Unohtamatta pihakeinua ja saunaa.

Mutta nyt ajatukseni lentävät jo kesämökiltä kohti Irlantia, johon me jo tulevana torstaina Elmun kanssa lähdemme ensimmäiselle yhteiselle ulkomaan matkalle (Tallinnan reissuja ei tässä tapauksessa lasketa). Enää muutama päivä ja päästään matkalle. Ihan mieletöntä! Jännittää jo hieman ja pieni matkapaniikki iskee, mutta se on kai ihan normaalia, kun matkaseurana on tuommoinen pienokainen huolehdittavana. 

Tiistai aamulla lähdetään aikaisin junalla Helsinkiin ja torstaina siitä sitten bussilla lentokentälle. Vielä pitäisi tavarat pakata loppuun, pestä pyykkiä, ostaa juna liput ja evästä sekä käydä hakemassa passi. Siinä tämänhetkinen to do lista ennen matkalle lähtöä. Tähän mennessä olen jo tutkinut sataan kertaan Dublinin karttoja ja katsellut ihania puistoja, joissa pitäisi käydä ja paikkoja, joissa voisi lapsen kanssa vierailla. Ja vaunutkin osaan nyt, kiitos isin koota ja purkaa. Niin ja matkavakuutuksetkin on jo ostettu, joten eiköhän tämä tästä. Melkein jo valmiina lähtöön.

2 kommenttia:

 1. Tulin kurkkaamaan, että pidätkös vielä blogia, kun ei ole mitään tullut, mutta täällähän oli tekstiä, vaikka kuinka paljon! Sun blogi ei vissiin päivity mun listalla ollenkaan. :( Noin on käynyt muidenkin blogien kohdalla, joten taitaa bloggerissa olla taas jotain mätää.

  Kuitenkin. Pakko sanoa kyllä, että Elmusta on kasvanut niin vanhempiensa näköinen poika! Ihanan tomeran näköinen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :;)

   Nii ja oon huomannu samaa :( siis just esimerkiksi sun blogi ja muutama muu salasanan takana oleva blogi eivät mun listassa näy ja niitä pitää erikseen käydä kurkkimassa. en tiiä miksi :/ Harmillista.

   Ihanaa kesää koko teidän perheellee :)

   Poista