tiistai 28. toukokuuta 2013

Vihaisten lintujen testaus

Vaikka itse en voi enää sietää, saatika sitten ampua puhelimellani enää yhtä ainuttakaan vihaista lintua, oli meidän Elmun kanssa pakko käydä testaamassa uusi, Suurpellolle rakennettu Angry Birds-leikkipuisto. Vaikka Suurpellon seutu on tällä hetkellä aika lailla pelkkää traktoreiden ajamaa työmaa aluetta, löydettiin muutaman harhaan ajetun risketyksen jälkeen parkkipaikka, josta pienen mäen yli löydettiin leikkipuistoon perille. Ja sielläkös sitä väkeä oli.

Leikkipuisto oli isompi, kuin olin kuvitellut. Isoja liukumäkiä ja paljon tilaa kiipeillä. Ja vaikka suurin osa hauskasta olikin tarkoitettu vähän isommille lapsille kuin Elmu, löytyi sieltä perheen pienemmillekkin tekemistä. Kuten pieni liukumäki, keinut ja hiekkalaatikko. 

Eikä se pienuus estä isoonkaan liukumäkeen kiipeämistä. Nimittäin äidin kanssa. Meillä kun oli hurjan hauskaa, äiti ja poika yhdessä kiipeilivät vihaisten lintujen seassa ja laskivat alas tunneli mäestä hiukset sähköten. Ehdottomasti pitää joskus poiketa uudelleen. Ja ehkä tällä kertaa voitaisiin ottaa isikin mukaan.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti