perjantai 31. toukokuuta 2013

Kotona taas

Pääsykokeissa on nyt käyty. Kaiken kaikkiaan kokeesta jäi hyvä fiilis, vaikka en uskokkaan, että onni tällä kertaa olisi puolellani. Kaikkiin kysymyksiinsain jonkinlaisen vastauksen kirjoitettua, mutta en usko, että ne ihan yliopistolliseen maailmaan ovia avaisivat. Mutta pääasia on se, miten paljon pidin ja intohimoitsin pääsykokeisiin lukemista ja yliopiston käytävillä kävelemistä. Ehdottomasti on yritettävä ensi vuonna uudelleen. Se kun olisi tavoittelemisen arvoinen unelma.

Kokonaisuudessaan meidän Helsingin reissu on nyt ohitse. Eilen ajeltiin kotiinpäin ja tänään vietetään aamua pitkästä aikaa kotona, kesäkuun ensimmäisenä päivänä. Melkeinpä parisen viikkoa pääkaupunkiseudulla oltiin ja nyt on aika kesäillä täällä kotosalla. Parveke vihertämään, kesä siivoilua, leikkupuistoilemaan ja rannalle aurinkoon. Ja ehkäpä sitä pääsisi jo ensi viikolla myös mökkeilemään..

Mutta kivaahan reissu meillä oli. Niin sanottu kesän aloitus reissu. Päästiin mummottelemaan, katsomaan MM-jääkiekon finaalit, fiilisteltiin Euroviisuja, istuskelti Kivenahden kallioilla, käytiin leikkipuistoissa, Angry Birds liukumäessä, vietettiin 2-wee synttäreitä, lueskeltiin kirjoja ja etsiskeltiin geokätköjä. 

Mutta nyt kahvi ja oma parveke kutsuu. Ja iltapäivällä ystävän ylioppilas juhliin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti