sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Erilainen äitienpäivä

Tämä päivä ei äitienpäivävietto yrityksistä huolimatta ole mennyt ihan putkeen. 
Aamulla en herännyt tuoreen, sänkyyn kannetun kahvin tuoksuun vaan jomottavaan hammassärkyyn. Kömmin siitä sitten sohvalle viltin alle katsomaan Elmun kanssa aamupiirettyjä. Aamupalaakaan en saanut syötyä. Saatika sitten keskittymään aamulehden lukemiseen.

Päivällä meidän oli tarkoitus mennä mökkeilemään näin äitienpäivän kunniaksi, mutta jätettiin se suunnitelma tällä kertaa väliin. Huomenna aamuna sitä pitäisi saada soiteltua kaikki mahdolliset hammaslääkärit läpi. Saisi edes jotakin helpostusta tuohon hammassärkyyn.

Herkullisena äitienpäivä lounaana on tänään ollut osaltani pelkästään hernekeittoa, raejuustoa ja jugurttia.

Ja kyllähän me yritettiin keksiä jotain vähän erikoisempaakin tekemistä tälle päivälle. Pakattiin kiikarit ja kamera reppuun ja lähdettiin matkaamaan lintutornille. Jospa koko perheen yhteinen reki, tyyni järvi ja linnut piristäisivät päivää.

Etsimämme lintutorni oli kuitenkin purettu. Eikä toisia onnistuttu yrityksistä huolimatta löytää. Kurvattiin lopulta autolla tuohon viereilelle hiekkarannalle, kun ei lintutornille onnistuttu pääsemään.

Onneksi rannalla oli tyynen rauhallista. Ja kaunista.

Jospa sinne hammaslääkäriin pääsisi huomenna heti aamusta, niin ei menisi toinen päivä tällä tavalla. Jos hyvin käy, sitä päästäisiin huomenna käymään mökillä ja illalla Elmun kevätjuhliin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti