perjantai 26. huhtikuuta 2013

Kun oli tapahtuma järjestettävänä

Me tehtiin se. Tiistaina oman luokkani järjestämä, koko kevään työn alla ollut liikunta tapahtuma ikäihmisille on nyt loppuraportteja vaille valmis. Koko kevät on ollut työn täydeltä tekemistä ja puuhaa tämän tapahtuman suunnittelemista ja toteutuksessa. Paljon on ollut hommaa.

Itse olin tapahtuman järjestämisessä mukana sisustusryhmässä, sekä toiminnallisten maatilan ja sauna  pisteen suunnittelussa.

Vastuullani oli liikuntahallin ulkopuolella maitotonkissa koristeena olevien koivunoksien kerääminen ja koristeleminen. Pienten puutarhasaksien avulla kävin muutamana aamuna metsikössä, suuren lumihankien keskellä keräilemässä isoja koivunoksia. Myöhemmin kotosalla niitä sitten koristelin. Vääntelin rautalangalla pieniä vihreitä huopapalasista oksien ympärille. Näin sain oksan näyttämään, kuin ne olisivat täynnä pieniä lehden nuppuja.

Valokuvastin, askartelin ja keräilin myös maatila pisteelle kuvia vanhoista esineistä ja työkaluista, tehden niistä pienen näyttelyn pirtin pöydälle. Unohtamatta yleiseen sisusukseen kuuluvien kylttien, kuten esimerkiksi tervetuloa kyltin tekemistä.

Its tapahtumapäivänä olin saunapisteellä pukeutuneena teatterista lainaamaan maatilan emännän asuun. Saunapisteemme sijaitsi pienessä varastohuoneessa, jonne sisään uskaltaneille oli luvassa saunatontun kertoma tarina, saunatuoksuja sekä rentouttava hieronta pientä palloa ja siveltimiä käyttäen.

Saadaan olla ylpeitä itsestämme koko luokka, vaikka välillä olikin sellainen olo, että miten me tästä urakasta oikein selvitään ja saadaan näinkin iso tapahtuma järjestettyä vain meidän opiskelijoiden kesken.


Mutta nyt se on ohi. Onnistuneesti ohi.










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti