sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Kipeän viikonlopun jälkeen

Näin se viikonloppu on taas vierähtänyt ja aika mukavasti ne pari päivää tässä on mennyt, vaikka kipesti ollaankin täällä voitu. Perjantaina meille tuli vierailulle oma äitini eli Elmun mummi, jonka kanssa vietettiin mukavan rauhaisa ja kiireetön viikonloppu. Tehtiin hyvää ruokaa, käytiin kaupungilla ja hoidettiin yhteisvoimin pientä kuumeista poikaa. Kiitos viikonloppuvieraallemme avusta!

Elmu on nyt neljättä päivää kipeänä, mutta onneksi se kuume näyttää nyt pikku hiljaa helpottavan. Tänäänkin Elmu jo iloisesti leikiskeli ja jaksoi hetken aikaa reippaan oloisesti touhuilla. Leivänkin se sai melkein kokonaan syötyä. Yskä on kuitenkin vielä aikamoinen, joten saa nähdä kuinka hyvin tänä yönä meillä nukutaan. Ja ainakin huominen päivä lepäillään vielä rauhassa kotosalla. 

Mutta nyt kun Elmu on paraantumaan päin, on meidän isi flunssassa kahta kauheammin. Olen siis tänään päässyt huolehtimaan kahdesta potilaasta. Vuorotellen vienyt toiselle vettä ja toiselle maitoa. Ja toisen sohvalle peitellyt, kun toinen jo räkänokkaisena haluaa tulla syliin lepäämään. Voitte itse päätetellä, kumpi on kumpi.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti