sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Viikonlopun vieraat

Elmun ja äidin kahdestaan viettämä viikko päättyi torstaina, kun isi saapui ilta junalla Helsingistä kotiin. Ja sitä seuraavana päivänä Elmun täti, eli oma siskoni tuli viikonloppuksi kylään. Ja Elmuhan se on ollut onneissaan, kun on päässyt leikkimään isin kanssa piilosta ja pomppimaan tädin sylissä sohvalla.

Perjantai ilta vietettiin kotoisasti seuraten Elmun touhuilua ja illemmalla pelattiin yhdessä korttia ja shakkia. Lauantaina käytiin pulkkamäessä ja paistamassa makkarat 4H-yhdistksen järjestämässä laskiaistapahtumassa. Ja päästiinpähän siinä samalla Elmun kanssa kiipeämään paloauton kyytiin. Illemmalla katsottiin putousta ja seurattiin Elmun monen tunnin sohalla riehumista ja pelleilyä. Pomppuja patjoilta alas ja ylös. Ja patjojen yli ja ali. Niin ja käytiinhän me vielä illalla Elmu nukahdettua siskon kanssa kahdestaan istuskelemassa ulkona iltaa.

Kohta onkin sunnuntainen siskonmakkarakeitto valmiina ja päästään syömään. Sitten pitäisikin käydä kaupassa ja illalla viedä sisko junalle. 

Kiitos ihanasta viikonlopusta <3





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti