torstai 28. heinäkuuta 2011

Lizard

Perheeseeni pienen nyytin lisäksi kuuluu vuoden ikäinen kullankeltainen matelija. Liskomme on tarkemmin ottaen parta-agama...uhkaillessaan pullistuvan partansa johdosta. Se tuli meille asustelemaan viime elokuussa rakentamaamme puumaja-terraarioon ja sielä se on meillä viihtynyt kohta vuoden päivät. Halusimme molemmat mieheni kanssa jonkunlaisen lemmikin uuteen kotiimme ja koska mies itse on allerginen kaiken maailman karvaisille otuksille, päädyimme liskon hankintaan....

Tuo pieni otus on maailman suloisin ja kiltein. Se ei pure eikä millään tavalla vierasta ihmisiä. Tietenkään se ei ole mikään sylilemmikki, vaan viihtyy enimmäkseen omien puuhastelujen parissa terraariossa, parvekkeella paistattelemassa aurinkoa tai olohuoneen lattiiaa pitkin seikkailemassa, mutta kuitenkin tykkää köllötellä sylissä sohvalla...se jopa nukahtaa iltaisin syliin <3 Sillä on kuitenkin tapana seikkailla iltaisin pitkin asuntoamme ja nukahtaa mitä ihmeellisinpiin paikkoihin. Se on löytynyt nukkumasta niin pakastimen takaa, hellan vierestä, kenkätelineestä kuin saunan lattialta.

Aikaisemmin ei olisi tullut mieleenkään, että omistaisin joskus liskon. Liskon hankkiminen ei käynyt edes mielessäni ja vierastin kaiken maailman matelijoita, käärmeitä sekä hyönteisiä...mutta nyt se on kuitenkin niin suuri osa perhettäni ja elävien sirkkijen syöttämisessä ei ole minkäänlaista ongelmaa.
Mökille automatka sujuu puulaatikossa <3


Ulkoilmalisko1 kommentti:

  1. Mulla on sulle tunnustus mun blogissa :)

    http://sevendaysaweeek.blogspot.com/2011/07/tunnustus.html

    VastaaPoista