lauantai 2. heinäkuuta 2011

HotHot

Huh ku on hellettä, meidän asunto on lämpimistä lämpimin....eilen yöllä pikkuisen kanssa nukuttiin puolet yöstä olohuoneessa, missä oli tuuletin ja parvekkeen ovi auki ja kuuma oli silti. Kyllä ite sen kuumuuden ja hiostavan olon jotenkiten kestää, mutta vauvasta vain on huoli...ettei sille vain tulisi liian kuuma. Yöllä se ei edes jaksanut mitenkään hireästi syödä...yön ja tämän päivän aikana on vain muutaman kerran käynyt rinnalla...muuten on nukkunut..... voi pikkuista <3 Iskä lähti onneksi äsken käymään kaupassa ostamassa ruokaa ja lisää juotavaa niin ei itse tarvitse pikku Empun kanssa lähteä tänään tuonne helteeseen tarpomaan..Äsken käytiin virkistävässä kylvyssä ja nyt taas Emppu nukkuu tyytyväisenä sitterissä. 

Toissailta ja yö vietettiin mökillä. Sillä reissulal meillä oli matkassa mukana mieheni tädin koira...pikkuinen Sippe, joka sai vapaasti mökillä juoksennella. Oli kyllä aikamoinen tunnin ajomatka mökille kuumassa autossa, kun etupenkillä istuskeli puoliso ja puolison serkku ja itse olin kaiken maailman laukkujen ja kauppakassien kanssa ahtautunut takapenkille...plus että Emppu ja Empun turvakaukalo vei melkeen puolet takapenkkitilasta plus, että Sippe ei malttanut millään pysyä paikoillaan, vaan hyppi edestakaisin syliini ja ja yritti välillä ahtautua kaikkien laukkujen sekaan, etsiskellen mukavan viileää ja leppoisaa paikkaa. Mutta joo mökille päästiin koko porukka ja ihanaa oli taas kerran : ) Mökkeiltiin, grillailtiin, saunottiin...nautiskeltiin kesästä ja järvimaisemasta <3 Ja tietenkin Emppu vauvasta <3 ^^ 

Yhdessä vaiheessa, kun miehet olivat toisella mökillä maalaushommissa (Sielä on siis kaksi vierekkäistä mökkilä käytössä..) Niin ajattelin, että menempäs Empun kanssa toiselle mökille syömään ja sitten voisin sielä kokkailla miehille ruuan valmiiksi, eli lämmittää hellan ja keittää perunat ennen grillausta...sain Empun syötettyä ja nukutettua kun aloin lämmittää hellaa, joka ei millään suostunut vetämään ja lopulta mökissä oli jo sen verran savua, että nappasin Empun ja lähdettiin takaisin toiselle mökille karkuun...sen verran pelästyin sisälle tupruttavaa savua, etten halunnut sinne enää hetkeksikään jäädä...perunat keitin sitten parin tunnin päästä toisella mökillä :D Mutta ihanaa mökkeillä...ensi viikolla jokupäivä uudestaan <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti